Şimdi Ara

Ev Ağını Yönetebilmek için router tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    Şuanda turkcell superbox kullanıyorum.


    Evde 3 tane de wifi çoğaltıcı var. Evim bahçeli ve ortalama 600m2 bir arsaya sahip. 2.5 katlı diyebilirim.


    Şuanda xaiomi nin giriş seviyesi bi router kullanıyorum. Ancak ilk zamanlarda superbox üzerinden aldığım hızı direk kullanabiliyordum. Ancak şuanda ciddi sorunlar yaşıyorum. Çözülür mü bilemiyorum.


    Tercih etmemin sebebi kısıtlı bir internetimin olması sebebi ile eve gelen özellikle çocukların eline verilen internet bağlantısı olan cihazların internetini kısıtlamak için mobil uygulama yeterli olmasıydı. Ayrıca buradan tüm cihazları da özellikleri ile birlikte görebiliyorum ve kısıtlayabiliyorum.



    Bu cihazın yerine internetimi daha sorunsuz kullanabileceğim ve belki bir mobil app olmayacak ama yinede bu şekilde yönetebileceğim bir cihaz önerisi rica ediyorum.








  • En güzel Keenetic ile olur, super box mobil kutu ise, oraya Keenetic router alıp bağlarsın. 600m2 için birden fazla kutu gerekebilir. her yerden de statik ip gerekmeden cihazları yönetirsiniz, bir çok çocuklar için kullanıp modeli oluşturabilirsiniz. önce bir tane Hopper yada Titan router alırsın ihtiyaca göre artırırsın. Forumda çok bilgi bir Keenetic partneri var @KYTECHNGAMING sizin alt yapınızı analiz edip en iyi çözümü önerecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbulut115 -- 8 Kasım 2023; 10:32:4 >
  • Teşekkür ederim mesajınız için. Yönlendirme olursa çok sevinirim. Düzgün bir cihazla internetimi kullanabilmek istiyorum. Bahçede falan çekmesi için şuanda 3 tane çoğaltıcı var. onları da değiştirebilirim gerekirse sorun değil. ama internet ciddi sorun olmaya başladı.

  • Shadow777 kullanıcısına yanıt

    Selamlar,


    Superbox ile alınan sim tariflerinde kilit mevcut oluyor. Aslınfa Keenetic 4G modelleri üzerine kurulu bir mesh sistemi sizler için tasarlanabilir.


    Şu koşulda ister 4G router (yine de başka sim ile kullanabilmek ihtimali) ya da bir router ile mesh sistemi kurulabilir.


    Müstakil bir yapı olduğunu düşündüğüm noktada iç ve dış için cihaz konumlandırmaları etken rol oynar. Bu durumda aslında yerinde inceleme çok daha sağlıklı olur. Fakat özel olarak uygun olursa fotoğraflandırma ile sizlere destek olabiliriz. İlk projemi bu forumda bu şekilde gerçekleştirdiğim ve yakında Keenetic Blog'ta başarı hikayesi olacak paylaşılacak örnek bir deneyimimiz mevcut.

  • Selamlar,ben turkcell superbox tarifemi sonlardırdım ve modem bende kaldı sonra turktelekom hattı alıp superboxa taktım fakat çalışmıyor kilitli olabilirmi

  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

    Böyle bir sistemin maliyeti ne oluyor? Kaç cihaz alınmalı bu cihazların özellikleri nedir? Ağ içindeki tüm kullanıcıları istediğim gibi yönetebiliyor muyum?

  • Shadow777 kullanıcısına yanıt

    Net maliyeti bu şekilde vermek zor olur.

    Dilerseniz özelden destek olabilirim. Görsel filan paylaşırsanız çok daha tutarlı bir sistem çıkarabiliriz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.