Şimdi Ara

Ev sineması için 5.1 true surround kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, bir süredir surround bir ses sistemi kurmak istiyorum ama kulaklıklar da hem kablo karmaşasını engellemesi hem de fiyatları sebebiyle ilgi alanımda.

    Şimdi benim istediğim 5.1 ses veren ve dolby atmos, dts gibi sesleri destekleyen bir kulaklık. Piyasada bu şekilde arayınca çıkıyor. Ama merak ettiğim, benim bunun yanında ekstra bir reciever'a ihtiyacım var mı? Bunu bağlayacağım yer, xiaomi mi projector 2 pro. Bu aletin arkasında optik çıkış, hdmi arc, stereo jack var. Normalde kendi içindeki android tv ile filmleri açıp izliyorum ama farklı önerilere de açığım, içindeki sistem atmos destekliyor mu ondan da emin değilim açıkçası.


    Şimdi örnek olarak, Razer tiamat 7.1 mesela. Bunun çıkışında her kanal için ayrı jack var, bilgisayardaki ses kartı gibi bir alet lazım sanırım?

    Xbox wireless headless var farklı bir kulaklık, bunu alırsam bluetooth ile mi bağlayacağım? (xbox'ım var)

    Sony MDR-HW700DS gibi bir kulaklık çıkıyor yine aramalarda, bunun yanında bir receiver da geliyor ama oldukça eski bir kulaklık, sanırım atmos desteği de yok

    Sennheiser rs 175 ve bir üst modeli rs 195 de çıkıyor yine önerilerde. Ana bunlarda da dolby atmos desteği yok sanırım.

    Bir de şu sitede biraz kulaklık listelemişler ama genelde oyun odaklı kulaklıklar gibi gördüm:

    www.dolby.com
    Headphones with Dolby Atmos
    https://www.dolby.com/experience/headphones/#gref



    Özetle true surround verecek, dolby atmos, dts gibi sesleri destekleyecek bir kulaklık arıyorum.


    Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.








  • gözünde büyütme bu sistemleri. bunlar zaten yazılım. iyi bir kulaklık al keyfine bak. dolby atmos, dts biri olsa yeter. bende jbl ses sistemi de var. ama ben kulaklık kullanıyorum kimseyi rahatsız etmiyorum. izlediğin film de o sistemleri desteklemeli.


    xbox bt bağlayamazsın tek bir yol var gamepad jack üzerinden kulaklığa bağlaman. birde 1 2 marka nın xbox için çıkardığı kulaklık var. anladığım usb alıcısı var. yazılım yüklüyorsun marketten . razen falan programı var. ben o yüzden jack bağlanıyorum. bence çok aradım amabu cihazlarda bt bağlantı artı usb alıcılı modelleri bir arada barındırınca fiyat kopuk oluyor. kablolu sazaten uygun fiyatlı var. game pad jack bağlarsın.


    Xbox One’da Bluetooth bulunmuyor. Bunun yerine Microsoft, kendi tescilli kablosuz iletişim sistemini yarattı: Xbox Wireless. onun için de 3 5 kulaklık var.


    ama bence bt destekli jack bağlantısı olan bir model alman. boş ver dts doly günlük hayatta da kullanacağın bir şey olsun.


    paraya kıyarım dersen SteelSeries Arctis 9X Xbox Edition Gaming Kulaklık



    Anker Soundcore Life Q10 yüksek çözünürlük dts desteği var uygun fiyatlı kampanya ile 550 tl rahat alınıyor seni mutlu eder. xbox kablo yada tv üzerinden sesi alırsın bt ile ben bunu alırdım








  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 10 Kasım 2022; 1:0:41 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.