Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
107
Favori
209.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Keenetic ailesine hoş geldiniz. Sevdikleriniz ile güzel günlerde kullanmanız dileğiyle, bilgi, öneri ve destek konularında bizlere her zaman destek@keenetic.com.tr adresimizden yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattımızdan ulaşabilirsiniz. Buradan tüm Keenetic ailesine mutlu, sağlıklı, güzel yıllar dileriz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler 🙏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keenetic carrier DSL modem satın almıştım. Çok memnunum. Keşke geleceği de düşünerek, hooper dsl modelini tercih etseydim.

    Fiber internet durumu olması durumunda anladığım kadarıyla ethernet portunun 1gb ı destekliyor olması lazım. Aksi durumda max. hız 100mb oluyor anladığım kadarıyla.


    Satın alım yapcaklar geleceği düşünerek bir modeli tercih etmeleri daha doğru olur diye düşünüyoruö.

  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    Fiberde Keenetic Hopper Dsl'de sorun yaşayan arkadaş var; bakabilir misiniz?


    https://forum.donanimarsivi.com/konu/tuerktelekom-gpon-sacmaligi-nasil-halledebilirim.866195/

  • Kendisi keenetic ile iletişime geçse daha mantıklı değil mi ?

    Yarın mesai saatleri içerisinde keenetic'i arasın anahtar teslim kurulum yaparlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dediğin gibi yapmasını bende tavsiye ettim; desteğe yaz diye.

  • merhaba ben superonline fiber 1000mbit kullanıyorum. gpon cihazına bu modemi takınca şifreyi otomatik olarak alıyor mu? turknette şifre olayı superonlinedaki gibi gizli bir bilgi mi bilmiyorum bu arada.

    @KEENETIC siz benim yapımda hangi modeminizi önerirsiniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 7 Aralıkta HB üzerinden Hopper DSL modem aldım. Zaman zaman sorun yaşıyorum. Mesela cepten twittera bakıyorum. Video aşırı yavaş. Takılarak yüklüyor. Wifi kapatıp mobile geçince normale dönüyor. Bir iki sefer yerel ağdan modeme ulaşamadım. Wifi kapattığım zaman uygulama üzerinden girebiliyordum. Kapatıp açınca düzeldi. Evde akıllı wifi anahtarlar üzerinden açıp kapattığım kombi, lambi vs. mevcut. Önceki modemimde sorun yaşamıyordum sadece daha iyi bir modeme geçmek istedim. Ancak çok sık olmasa da bu tarz sorunlar yaşıyorum. Evde sanırım tek 5ghz den telefonum bağlanıyor. Bir de tv olabilir. Bir kaç gün TV'de kapatıp açınca wifi'ye bağlanmıyordu. TV'nin elektriğini kesip yeniden açmam gerekiyordu. Bu aralar onda sorun yok. Neyse 5ghz kapattım. O şekilde deniyorum. Yine devam ederse yazarım. Acaba sabit ip mi versem cihazlara?

  • Merhabalar HesaplıBilgi,

    Bilgi, destek vb. talepler için destek@keenetic.com.tr adresimiz üzerinden yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

    Sağlıklı güzel bir yeni yıl geçirmeniz dileğiyle, iyi günler dileriz.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

  • samic S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar samic,

    Router modunda çalışan tüm Keenetic modellerinde PPPOE bilgisinde '' Önceki Router'dan Gönderilen Kullanıcı Bilgileri Al '' seçeneği bulunmaktadır. Fakat bu seçenek kullanıcı bilgilerinin talep edildiği isp router cihazın talep edilen bilgileri iletip iletmemesine bağlıdır, Keenetic yalnızca kullanıcı bilgilerini talep eder.

    İleride DSL alt yapı kullanma durumunuz varsa DSL destekli KN-2112 EXTRA DSL yada KN-3610 HOPPER DSL modellerini inceleyebilir, DSL alt yapı kullanma durumunuz yoksa
    KN-1811 - TITAN -- KN-3810 - HOPPER yada KN-3710 - SPRINTER model cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz. Aşağıdaki link üzerinden ilgili modellerin karşılaştırma tablosunu görebilirsiniz.

    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-titan,keenetic-hopper,keenetic-sprinter



    ÖNEMLİ NOT: TV+ SOL özel bir uygulamadır eski tip STB cihazlarında bir cihaz kısıtlaması olmadığından dolayı VLANID girerek çalıştığını bildiren kullanıcılarımız bulunmaktadır fakat yeni nesil STB (Set Top Box) cihazlarında SOL tarafından cihaz kısıtlaması bulunmaktadır. Bu konuda uyumluluk ile ilgili herhangi bir güvence verememekteyiz. SOL firması ile çözüme kavuşturduğunu bildiren kullanıcılarımız bulunmaktadır.

    Cihazlarımızda Voip portu bulunmadığı için sabit telefon hizmetini SOL tarafından alıyorsanız SOL modem üzerinden kullanmanız gerekecektir.


    Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.


    Sağlıklı güzel bir yeni yıl geçirmeniz dileğiyle, iyi günler dileriz.




  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    Merhaba DreamSs,

    Cihazınız ile ilgili yaşamış olduğunuzun durumu arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

    Sağlıklı güzel bir yeni yıl geçirmeniz dileğiyle, iyi günler dileriz.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Tv plus ve sabit telefon aboneliğim yok kullanmak istemem zaten. Sadece hızlı internet kullanmak ve eskiden kullandığım ekstra dsl modeminizdeki reklam engelleme gibi güzel özlelikkeri superonline fiberde kullanmak istiyorum. İleride dsl altyapıya geçeceğimi düşünmüyorum. O yüzden ne iyi olursa şimdiki hattım için onu önerirseniz çok sevinirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samic S kullanıcısına yanıt

    Turknette şifre gizli olmuyordu ki. Bir tek superonline paylaşmıyor.


    1000mbit için Sprinter - Hopper mümkünse Titan tercih edilmesini tavsiye ederim.


    Dilerseniz özelden iletişme geçebilirsiniz.


    KYTECHNGAMING

    KEENETIC Türkiye Yetkili Çözüm Ortağı

  • samic S kullanıcısına yanıt
    TV+ ve Voip hizmeti almıyorsanız, ileriye dönük DSL alt yapıya geçme durumunuz yoksa KN-1811 TITAN yada KN-3810 HOPPER model Router cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz. Aşağıdaki linkte iki modelin karşılaştırma tablosuna erişebilirsiniz.

    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-titan,keenetic-hopper
  • tt net abi

  • oso06 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba oso06,

    Bilgi, öneri yada destek almak istediğiniz konu hakkında buradan yada destek@keenetic.com.tr eposta adresimiz üzerinden detaylıca talebinizi bizlere iletebilirseniz, yardımcı olmak isteriz.
  • Arkadaşlar değerleri değerlendirebilir misiniz rica etsem, problem var mı varsa nasıl giderebiliriz onu konuşalım? Teşekkürler.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar BoDuR,

    Resimdeki verilerden tam olarak alt yapınızdaki değerleri yorumlamak doğru olmayabilir, SNR sınırı Download yönünde 8.9 (sınırda), hat zayıflama değerleri 0 dB yakın olması gerekir fakat sizde hem download hem de upload yönünde 0 dB olması doğru bir değer olmayabilir.

    KeeenticOS işletim sistemine ait bir modem kullanıyorsanız Tanılama menüsüne girerek DSL sekmesinde bulunan Hat İstatistik Raporunu indirip destek@keenetic.com.tr adresimize gönderirseniz yorumlayabiliriz.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    Merhaba, elimde keenetic hopper var ve vdslden fibere geçeceğim daire içine kadar fiber döşenecek, ttnete modem için kira ödemek istemiyorum, elimdeki hopperı direkt ttnetin kuracağı ont cihazına bağlayıp internete erişme imkanım var mıdır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.