Şimdi Ara

EV YAPIMI ŞALGAM SUYU ÇOK ÖZEL FİYATLAR - FORUMA ÖZEL İNDİRİM ÇEKİ - ÜCRETSİZ KARGO (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
20
Favori
32.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadillakkk

    İki keredir sipariş vermek için soru soruyorum. Cevap alamıyorum. Sırf bu yüzden sipariş veremedim, vermekten de vazgeçtim.
    Sorunu görmedim hocam ama birazdan ürünle ilgili yorumumu paylaşacağım.
  • TEST EDİLDİ, ONAYLANDI.

    Ürün dün elime ulaştı ve hemen deneyip sonucu sizlerle paylaşmak istedim. Ürün katkısız, doğal ve taze arkadaşlar; hatta öyle ki mevsimi olmamasına rağmen şalgam taneleri de diri lezzetliydi. Daha önce Hacının Şalgamı, Doktorum ve Ali Göde markalarını tüketmiş biri olarak hangisi daha iyi derseniz hepsi de güzel, birebir kıyaslama yapmak zor. Ancak bu ürün diğerleri kadar lezzetli olmasının yanı sıra en azından fiyatı itibariyle öne çıkıyor ve bu çizgide devam ettiği sürece piyasaya hakim olabilir (işini iyi yaptığı sürece olsun da zaten). İlk defa sipariş verecek arkadaşlara önerim 5 x 1 lt lik, yanında acısı olan üründen sipariş vermeleri. Öte yandan şalgamı doğrudan acılı almak yerine acısını ayrı sos olarak alıp önceden değil, şalgamı içeceğiniz zaman eklemenizi tavsiye ederim (önceden ekleyip içinde bekleyince şalgamın tadını bozuyor bence). Bir uyarı da pamuklanma olayı için yapayım; doğal şalgamlarda ürünün üzerinde pamukçuk olabilir, bu ürünün doğallığından kaynaklanır (genelde buzdolabı dışında muhafaza edildiğinde görülen durum). Ancak ürünü tadıyla içmek için buzdolabında muhafaza etmeniz ve mümkünse şişe açıldıktan sonra en fazla 2 haftada tüketmenizi öneririm. Sonrasında ürün bozulmasa bile tadı ilk günlerdeki seviyede olamayabilir. O nedenle gerekirse birkaç arkadaş ortaklaşa olarak, ortalama 1 veya en fazla 2 haftada tüketebileceğiniz miktarda sipariş vermeniz daha yararlı olacaktır.


    Bu tarz katkısız ve doğal şalgam bulabiliyorsanız (illa bu marka olması şart değil) piyasada içine "zorunlu olarak" koruyucu madde eklenen ürünlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Piyasada satılan şalgamlar tat olarak zaten doğal ürünler kadar olamaz, yakın kalitede bir-iki ürün çıkabilir ama onlarda da katkı maddesi nedeniyle gerçek şalgam tadı almak pek mümkün değildir. Fiyat olarak da bu tür ürünlerin hazır paketli ürünlere göre biraz daha fazla olması (taşıma maliyeti ve üretim miktarları gibi etkenler nedeniyle) normaldir. Öte yandan doğal ürünleri piyasadaki süpermarketlerde satmak istediğinizde bu pek mümkün olamayabiliyor (daha önce Carrefour da Hacının Şalgamı satılıyordu ama maalesef sonradan Carrefour kaynaklı durumlar nedeniyle çok üzün sürmedi). Aslında teorik olarak boza satılan bir yerde gayet tabi taze şalgam da satılabilir ama nedense bunu oturtan bir market göremedim (inşallah ilerleyen zamanlarda olur ve dileyen herkes 1 lt lik şişede alıp kola yerine şalgam tüketebilir). Bu arada kola demişken, acaba bu olayın önündeki engel kola olabilir mi? Yani şalgam doğal olunca diğerinin en az 10 katı satar ve durum böyle olunca da diğer içecek firmaları isyan edebilir. Neyse en azından kargo ile de olsa makul fiyatlarla kaliteli ve doğal şalgam üreten yerlerin sayısı artarsa vatandaşın tüketim alışkanlıkları da daha doğal olana yönelebilir :)

    Herkese afiyet olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhudaverdi -- 3 Haziran 2020; 13:33:6 >




  • N11 Taneli ve acısız seçtim 1*6 litrelikten aldım yanında acı sosu veriliyor dimi ? ayrıca.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: insafsızherif

    N11 Taneli ve acısız seçtim 1*6 litrelikten aldım yanında acı sosu veriliyor dimi ? ayrıca.
    Ben firmanın web sitesinden sipariş vermiştim ama o kısım benim de kafamı karıştırdı, seçenekler açık değildi. Firma ile iletişime geçip bilgi verirseniz sipariş çıkmadıysa yardımcı olabilirler belki. O seçenekleri de düzeltirler inşallah, gereksiz yere işlemi karmaşık hale getirmişler bence :(
  • Kod doldu diyor var mı geçerli kod :)
  • 2613 nolu siparişim acısız dı acılı gelmiş , acısını yanında bekliyorduk , konu sahibi üstadım bi çözümünüz varmı, evde acı seven yok boşuna almış olduk, sipariş nodan kontrol ederseniz
  • TecHNo9 T kullanıcısına yanıt
    merhaba öncelikle ilgi alakan için teşekkür ederim siparişinizi acılı tanesiz yani kendinden acılı olarak sipariş ettiğiniz için kendinden acılı olarak göndermişiz EV YAPIMI ŞALGAM SUYU ÇOK ÖZEL FİYATLAR - FORUMA ÖZEL İNDİRİM ÇEKİ - ÜCRETSİZ KARGO
  • Şalgam geldi ama çok geç kargoya verildi. Başka şalgamım vardı o bitti ve gelene kadar şalgamsız kaldım
  • Ayrıca şalgam güzel tamam ama ekşimiş.....
    Plastiğe sarıp göndermişsiniz kargoda çok güneş görmüştür.
    Keşke kartona koysaydonız
    10lt aldım her türlü ekşise bile içerim ama niye yani
  • indirim kodu süresi bitti diyor satıcı arkadaş tekrar kampanya yaparsa almayı düşünüyorum 18 lt ama bu sıcak havalarda acaba kargo da gelirken tadında değişim bozulma olur mu karton kutu içindemi gönderiyorsunuz
  • Ben de kupon yenilenirse sipariş vereceğim
  • englishmannn kullanıcısına yanıt
    MERHABALAR 100 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞİNİZE SEPETTE kalisalgam.com KODU İLE %10 İNDİRİMDEN FAYDALANABİLİRSİNİZ
  • n11 üzerinden sipariş verdim. Yorumlarda epey bir eksiknya da yanlış sipariş olduğuna dair şikayetler var. Umarım doğru gelir. Bol kazançlar.
  • Kalı şalgam K kullanıcısına yanıt
    100 liralık şalgamı kim ne yapsın hocam alt limiti kaldırırsanız ben de 5-10 litre alıp denemek isterim.
  • 100 lira çok olmuş gerçekten
  • Görünen reklamlar bitmiş. Merak ettiğim dede usulü bu salgam sularının içinde sarımsak var mı... olgunluk derecesi nasıl... ben çok ekşimiş olan şalgam suyu tercih etmem... ben mersinde şalgam suyu içmiştim çok tazeydi... yani marketteki şalgam suları aşırı olgunlaşmış ve ekşimiş oluyor... tuzluluk oranı nasıl... yani 1 litre üzerine 2 litre su içiren cinsten olmamalı... bunlar aklıma gelenler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 20 Haziran 2020; 0:35:17 >
  • Geçen hafta n11 üzerinden sipariş verdim 6x1lt idi sanırım. Tadı bence çok güzel. Denemekten çekinmeyin. Ayrıca Kargo PTT olmasına rağmen akşam verildi ertesi gün elime ulaştı.
  • iki farklı sipariş verdim biri istanbul a diğeri antalya ya.

    sizden ricam olacak.
    1/ antalya ya 4 AD 5LT EV YAPIMI ŞALGAM SUYU ACISI YANINDA ACILI+4SOS - TANESİZ sip no: 2978 bu sipariş tanesiz sipariş ettim ama şişelere 5-6 adet çubuk tane atarmısınız? taneli sipariş verseydin derseniz önceden taneli 1 litrelik siparişim olmuştu şişenin yarısı tane doluydu yiyemedik. bu yüzden şişelerin içine 5-6 çubuk göstermelik bırakırsanız iyi olur.

    2/ istanbul a 15 LT+3LT HEDİYELİ ŞALGAM SUYU EV YAPIMI TANESİZ - ACISIZ sip no: 2989 bundan daha önce siparişlerim olmuştu acı sos 4 adet geliyordu sayfada 3 adet yazıyor 4 adet gönderseniz olmaz mı?
    teşekkürler.
  • çarşamba verdiğim siparişim cuma günü geldi.. evinde şalgam suyun olacak arkadaş.. soğutacaksın önce...acı şurubunu damlatıp ince belli bardaktan üç yudumda içeceksin.. bağırsak tembelliğine de bire bir.. mis gibi...makarna yaparsın, yanına gider..güveç yaparsın, gider..fırına pattes atarsın, gider.. tavuk sote yaparsın, gider..5'lik bidonları evdeki 1,5 litrelik petlere de aktardım..ohh..misafir mi geldi, ikram et..hava aşırı ısınmadan da almış oldum.. eyvallah..haa bu arada bu sefer tanesiz aldım.. çünkü taneyi çok koyuyorsunuz, suyu az kalıyor.. tane sayısını biraz azaltın olmazsa..hayırlı işler..
  • Acı şalgam aldım ancak beklediğim kadar acı gelmedi tadı. Yani markette acı şalgam diye satılan daha acı. Yanında gönderdiğiniz acı sostan katınca ancak istediğim oranı yakalayabildim. Genel olarak fiyatına göre kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.