Şimdi Ara

Evde akrep sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,
    Yeni tasindigim evde bir sorun var. Ev Uskudar merkezde kucuk bir site icerisinde bahceli kisimda oturuyorum, bina 20-25 yillik vardir. Ev biz tutmadan once 5-6 ay bos kalmis ev sahibinin cok yuksek kira istemesinden dolayi.
    Eve ilk tasindigimiz gun arkadasim normal tuvalette akrep buldu muhtemelen giderden geldi acikti cunku. Ilk gun tedirgin bir sekilde uyuyup ertesi gun eve sineklik yaptirip giderleri akrebin girebilecegi her yeri kapattik. 10 gun kadar hic bir sorun olmadi. Eve komple temizlik yaptiktan 2 gun sonra iftar yapalim dedik yemek hazirlama sureci vs. Balkon kapasi ara ara acik kaldi. Aksam evi toplayalim dedik salonun ortasinda yeni bir akrep daha gorduk. Ancak akrep canli degildi vileda sopasiyla ezdim normalde lesinin cikmasi lazim ama bocek cok onceden olmus kraker gibi dagildi. Ertesi gun evi komple ilaclattik. Komsularla konustuk kapiciyla konustuk. Kapici bodrum katta oturuyor diger konustugumuz 3 komsu bizim gibi bahcede oturuyor hepsi yillardir burada oturdugunu boyle bir sorunun olmadigini belirttiler. 2 gun once komple temizledigimiz salonun ortasina en az 10 gun once olmus akrep nasil gelmis olabilir ?
    Ilaclattik girebilecegi her yeri kapattirdik ama yinede bir tedirginlik var. Komsular her ne kadar akrep problemi olmadi deselerde.
    Ilaclayan adam 1 gun eve girmeyin bir sey varsa geldiginizde olusunu gorursunuz dedi 1-2 sinek ve 1-2 orumcek disinda her hangi bir sey gormedik.
    Onerileriniz var midir ? Basina daha once boyle bir sey gelen var mi ?
    Tesekkurler







  • Sirke
    çamaşır suyu
  • Eğer banyo havalandırma boşluğunda delik falan varsa oradan geliyor olabilir benim evde de yaz aylarında karafatma sorunu var iğrenç bir şey gerçekten.
  • Artık yeni teknolojiler çıktı. Özel bir dalga boyu kullanan fener ile ışıkları kapatıp baktığınızda evde-bahçede-terasta akrep varsa görebiliyorsunuz ve üstüne herhangi bir böcek ilacı sıkıp imha edebiliyorsunuz.Korkacak bir şey yok yani.
    Videoları izleyince anlayabilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=CpgQRDjw4Tk
    https://www.youtube.com/watch?v=GQOxlbacdSk

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-diger-her-sey-hasere-fare-kovucu-akrep-feneri-kargo-ile-gonderilebilir-579260951/detay




  • Örümcek zindanı 2.katta ev alırsanız böyle olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.