Şimdi Ara

EVDE BEBEK İÇİN KAMERA SİSTEMİ ÖNERİSİ LÜTFEN. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben ofisteki hırsızı yakalamak için almıştım güzel bir gizli kamera ama bebek bakıcı kamerası için uygun olur mu bilmiyorum ama tavsiye ederim. Bağlantısını cep telefonuna daha kamerayı göndermede hazır yapıyorlar o çok iyi o yüzden. https://www.youtube.com/watch?v=FPZfH1KfPhc
    cep telefonuzudan izleyebiliyorsunz çok çeşitleri var biblo gizli kamera falan da var ama satıcı bunu tavsiye etti en iyisi bu diye ben memnun kaldım. dediğim gibi ben hırsızı yakalamak için almıştım bebek bakıcısı gizli kamera olarak uygun olurmu bilemiyorum. Ben bebek bakıcısı kamerası olarak başka gizli kamera kullandım karta kayıt yapan
  • www.viksateknoloji.com dan yaptırdım en iyisi kablolu sistem. sıkıntı çıkarmıyor.
  • www.viksateknoloji.com reklamını yapmayalım dürüst olalım. Insanları kamera markası üzerine yönlendirelim. 10 mesajda birwww.viksateknoloji.com yazmak insanları kandrmaya çalışmak ayıptır.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Evinizde siz yokken neler olup bittiğini izlemek istiyorsanız bunun en iyi ve sağlam yolu istediğiniz odaya dome kamera koyarak olacaktır. Kameranın yanına ses modülü de ekleyerek sesleri de dinleyebilirsiniz. Ancak küçük evlerde sesler karışabilir TV açıkken filan.

    Kamera sistemi; Kayıt cihazı - Kamera - Harddisk - Adaptör ve kablolalamadan oluşur. Kayıt cihazınızı ethetnet kablosu ile internete bağlayarak telefonunuzdan ve bilgisayarınızdan uzaktan bağlanarak izleyebilirsiniz. Her markanın kendine özel işletim sistemi ve mobil uygulaması vardır. Dahua, Haikon gibi global markalar kendilerine özel yazılım kullanırken, noname dediğimiz markası olmayan sonradan üzerine Marka yazılan diğer birçok ürün ise XMEYE işletim sistemi kullanmaktadır. Dahua ve Haikon markalarını Apple'ın iOS işletim sistemi olarak kabul edersek XMEYE ise Android işletim sistemi gibidir. Tüm kayıt cihazı üreticileri lisans ücretini ödeyerek XMEYE işletim sistemini kullabilir. Fakat ucuz kayıt cihazlarında korsan XMEYE yazılım kullanılabiliyor ve bu ileride sorunlar çıkartabilir buna dikkat etmek gerekir. Bu yüzden kamera sistemleri bilinen ve güvenilen kurumsal firmalardan alınmalıdır.




  • Merhaba. Güvenlik kamera sistemininde birçok marka ve model vardır ama uzun vadeli olarak kullanmak istiyorsanız HAİKON markasından kesinlikle şaşmayın derim ve bunun yanı sıra montajda usta eller tarafından yapılması gerekmektedir sonrasında güvenle evinizden ayrılabilirsiniz kamera sistemi kurulumu için bir firma yönlendirebilirim güvenilir hızlı servis uygun fiyat ve temiz işçilik İzmir kamera sistemleri konusunda uzman bir ekip.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Evde bakıcılarınız için gizli kamera vs maceralarına girmenizi tavsiye etmiyoruz. Etik olarak da pek uygun değil çünkü. Evinize normal kamera sistemi yaptırın ve bakıcıya söyleyin. Evimizde kamera sistemimiz var, ses kaydı da yapıyor ayağını ona göre denk al mesajı verin. Zaten kamera olan bir evde bakıcı da hal ve hareketlerine dikkat edecektir.

    İyi forumlar.
  • Bebek kamera sistemi yaptırmayı düşünenler için citynet güvenlik sistemleri ile iletişime geçebilirsiniz.
    https://www.citynet.com.tr/bebek-kamera-sistemleri/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.