Şimdi Ara

evde online elektro gitar öğrenme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Evimde bir tane Ibanez marka elektro gitar ve yine Ibanez marka bir akustik gitarim var. Daha cok elektro gitar ile ilgileniyorum. 10 uzerinden derecelendirmek gerekirse, gitar hakimiyetim en fazla 2 olabilir. Daha cok calmak istedigim turler rock, hard rock, metal gibi turler. Kurs ya da ozel hocaya para evrmek istemiyorum o nedenle youtubedan ya da aplikasyonlardan medet umar haldeyim. Siz hangi kanal ya da aplikasyonlari onerirsiniz? Veya bir metot da olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Elektro gitarı direk pc ye bağlamanın yolu vardı. Malum yollardan programları da edinirseniz faydası olur. Hatta bir tane guitar hero gibi oyun vardı pc de. Gitarı bağlayıp şarkıları çalıyorsun ama gitarı özel mi yoksa normal elektro gitar da bağlanır mı bilmiyorum.


    Bir ara heves etmiştim. Fiyatları gördükten sonra kapattım.

  • Selim ışık derslerine bakabilirsin. Uzun yıllar çalan biri olarak tavsiyem kısa bir süre olsa bile bu evrede iyi bir hocadan ders alman olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,


    youtubda Onur Güler ve Anıl Yazar fena değil.Bazı parçaları tablarla öğretiyorlar.Onur Gülerim anlatış tarzını seviyorum ama parçanın bazı yerlerini siz çözersiniz deyip geçiştirebiliyor😃.Anıl yazar da aynı parçayı tabiri yerindeyse m*la anlatır gibi anlatıyor bu iyi bişey ama ben bazen sıkılıyorum😃.


    Yani önce Onur Güleri dinleyip, Onur Gülerin geçiştirdiği kısımları Anıl Yazardan öğreniyorum😄.İkisinden de çok şey öğrendim🙂




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikci_71 -- 19 Aralık 2023; 0:50:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu üzerinden epey zaman geçmiş ancak size altın bir tavsiye vermem gerekirse ; gitarın temellerini ve temel teknikleri kesinlikle işi bilen bir insandan kurs alarak öğrenin. pena tutmayı, pena vurmayı, bend yapmayı, vibrato yapmayı, sol el kullanımını kesinlikle sizi gözetleyerek izleyen, yanlışlarınızı hemen düzelten birisiyle çalışmalısınız. ondan sonra kurs almanıza gerek olmayabilir.


    doğru teknikleri öğrendikten sonra zaten gitar çalmayı öğrenmek = uzun ve sürekli pratiğe dayanan, kas hafızasını geliştirme ile gelişen bir süreç

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.