Şimdi Ara

Evde spor için ekipman tavsiyesi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Salona git gel zaman kaybı olduğu için (yakında salon yok) eve ekipman almaya karar verdim. Uygun fiyatlı ürün arıyorum. Geçen sene birkaç ay salona gitmiştim. Bunun dışında düzenli yürüyüş ve koşu yaparım. Kimyasal ürün kullanmayacağım. Doğal spor yapmayı düşünüyorum. Ağırlığı buna göre almayı düşünüyorum. Yaptığım araştırmalar sonucu yaklaşık 60 kiloluk ekipman almam gerektiği yazıyor. Tabi başlangıçta her kol için 5 er kilo kullanırım. :) Ekipmanları tamamen alıp sonradan al yapmak istemiyorum. İnternette bazı konularda 'ecg spor' ekipmanları tavsiye edilmiş. Emin olmak için bahsettiğim konular hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Ürün tavsiyelerini bekliyorum. Bütçem 100 150 lira arası. Teşekkür ederim.



  • Sıfır ürün almaktansa temiz olarak sahibinden letgo gibi sitelerden çok daha ucuza getirebilirsiniz.

    Set olarak alırsanız da plastik, kum vs dolu ürünler yerine döküm ürünlere yönelebilirsiniz. Ben hep delta'nın döküm ürünlerini kullandım, tavsiye ederim. halter barına girerseniz de yine aynı dambıl plakalarını kullanabilirsiniz. yüksek ağırlıklara geçtiğinizde kauçuk kaplı voit ağırlıkları önerebilirim, ben çok uyguna almıştım indirim çeki vs ile yine getirilebilir belki.

    bench press hareketini sağlıklı bir şekilde yapmak için bench sehpası alabilirsiniz, yine delta veya decathlondaki sehpayı tavsiye ederim. Incline decline press yapabilirsiniz.

    bi tık daha ilerisi için, squat ve benchi düzgün ve güvenli yapmak için squat rack veya half rack alabilirsiniz. ben half rack almıştım, üzerinize yere düşürme riski kalmıyor bu sayede.




  • söylenmesi gereken herşeyi @sh33p3r söylemiş

    İnternette bi heves alınmış, satılmaya çalışılan yüzlerce ekipman var. Sıfır almanın mantığı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.