Şimdi Ara

evde zayıflamak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bende zayıflamak isteyen ama zayıflayamayanlardanım. Bunun içinde sürekli arayış içerisindeyim. Son günerde yeni bir şey keşfetimhttp://kilovermemlazm.blogspot.com/ doğal yollarla kilo verileceğinden bahsediyorlar. bu sitedeki ürünü deneyeniniz varsa lütfen cevap yazabilir mi?



  • 72 lıra odeyerek onu satın almanız ısraf olur. Oncelıkle kılolarınzdan kurtulmak ıstıyorsanız, şeker, tuz, un, gazlı ıcecekler, meyve suları vs gbı zararlı seylerı hayatınızdan cıkarmanız gerekıyor. Cunkı bunlara devam edersenız kılo vermek sızın ıcın sadece bı hayal olarak kalır. sabahları kosuya cıkın. 4o dakıkalık bır kosu yeterlı olucaktır. Ogunlerınızı duzeltın. Tam bugday ekmegı yemenızı onerırım. Kepeklı ekmek yemenızı tavsıye etmıyorum kansızlık yapıyormus. Ornegın ben sabah kosusuna cıkıyorum 4o dakıkalık. Snra eve gelıyorum kahvaltı yapıyorum. Kahvaltıda; 1 cay bardagı yesıl cay ıcıyorum 'sekersız', 1 kaynamıs yumurta yıyorum, 6-7 zeytın. 1 dılım tam bugday ekmegı. 2 dılım yagsız tuzsuz peynır. Gıbı. Oglen yemegmde ıse; az yaglı bı makarna olabılır, az yaglı bı bulgur pılavı olabılır, sulu yemekler olablr ama sularndan yemenz kılo wermenzı yavaslatr. bunun gıbı seyler. Tabııkı az yaglı ve tuzsuz bı sekılde, tavuk gogsunde yag yada derı olmadıgı ıcın yanında onu ıhmal etmeyın. Bunun yannda aparatf olarak yogurt yyblrsınz. Neyse ıste aksam yemegmde ıse; artık o aksam ne yemegı yaparsak onu az yaglı, tuzsuz bı sekılde yapmaya ozen gosterın. Yemeklerden snra yada once tatlı bsy yemeyın. Yanı amacınıza ulasana dek tatlıyı hayatnzdan cıkarın. Aksam yemegnden snra ben odama cekılıp, gobek,bacak, kol yanı sporumu ıhmal etmıyorum. Her aksam yapıyorum. Ozellıkle mekık şınav. Bunlar cok faydalı oluyor. Netten bakabılırsınız vıdeolu olarak gosterıyorlar. Bol bol su tuketın. En az 2-3 ayda fazlalıklarınzdan kurtlmaya baslarsınz garantı. Ama bı anda cok kılo vermeyı beklemeyın cunkı sız bunları yaparken vucut kendını korumaya alıcaktır. Sız ısteklı olursanz onu kırablrsınz. Denemekten zarar gelmıyor. Ben denedım 53 kılodan 46 kıloya dustm 4. ayda. Suan halen daha dewam edıyorum sıkı bı vucuda sahıp olmak ıcın. Yanı demek ıstedgm evınzde hıc para harcamadan ıstedgnzı elde edeblrsnz. Benm gıbı :) unutmayın kendınzı ac bırakarak ısknce cekmek cok yanlıs. Her ognde mtlaka bır dılım tam bugday ekmegını ıhmal etmeyın. Aksam yemesenzde olur. Haftada en az ıkı gun et, sut balık, tavuk vs. Bunları ıhmal etmeyın. InsALLAH sızde bnm gbı ıstedgnz kıloya sahıp olablrsınz. Emın olun cok kolay. Sadece sabır ıstıyor bıraz. Deneyın derım :) smdıden kolay gelsın,basarılarr..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahh59

    merhaba arkadaşlar bende zayıflamak isteyen ama zayıflayamayanlardanım. Bunun içinde sürekli arayış içerisindeyim. Son günerde yeni bir şey keşfetimhttp://kilovermemlazm.blogspot.com/ doğal yollarla kilo verileceğinden bahsediyorlar. bu sitedeki ürünü deneyeniniz varsa lütfen cevap yazabilir mi?

    sadece diyetle! evet sadece diyetle tek bir gün bile spor yapmadan 25 kilo verdim 100'den 75 e indim... yapılmayacak iş değil...

    baya uğraştıyor ve sabır gerektiyor... sadece bu...

    şimdi 70 kiloyum ve 2 yıldan beri düzenli spor hayatım var...




  • Düzenli beslen, dışarı çık koş ya da imkanın varsa koşu bandı al evine. Veya evinde alan varsa ip atla
  • dukan diyeti'ni deneyebilirsin kitabını al oku ağbim 1 ayda 10 kilo kadar verdi
  • hayr cok sacma..resmen ınsanları kazıklıyorlar
    kendın gercekten ıstedkten snra hertrlu verırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zayıflamak için bu tarz kimyasal ürünler kullanmaktansa ben sana daha doğal olanlarını tavsiye ederim.örneğin duydun mu bilmiyorum ama aloe vera diye çok şifalı bir bitki var ve forever living firması bu bitkiden besin takviyeleri sunmakta ürünler tamamen doğal kimyasaldan uzaktır.firmanın tüm alanlarda belgeleri bulunmakta.9 günlük programla 4-5 yada 40 günlük programla 10-18 kilo vermek mümkün benim kendi ailemde de kullananlar var ve sonuçlar oldukça güzel eğer daha detaylı bilgi almak istersen paylaşabilirim...
  • Çok kolay,Az uyu ve az ye hergün belirli bir vakitte tuvalete git
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.