Şimdi Ara

Evdeki sinema ve maç keyfinizi arttıracak ürün tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
10
Favori
4.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evdeki sinema ve maç keyfinizi arttıracak ürün tavsiyeleri

     

    Süper ligin de başlamasıyla birlikte oturma odanızı film, dizi ve maç keyfini üst seviyeye çıkaracak teknolojik ürünlerle donatmayı olanlıyor olabilirsiniz. Bu yazımızda evinizi sinema ortamına çevirebilecek ses sistemi ve projeksiyon gibi cihazların yanı sıra pürüzsüz bir görüntü deneyimi için tercih edebileceğiniz televizyon ve uydu alıcısı gibi bazı ürünlere yer verdik. Eğer bu yönde bir arayışınız varsa vakit kaybetmeden aşağıdaki seçeneklere göz atabilirsiniz.

     

    Evdeki sinema ve maç keyfinizi arttıracak ürün tavsiyeleri

    1. Samsung 40KU7000U


    Fiyat ve performansıyla öne çıkan Samsung 40KU7000U oturma odanıza gerçek HDR deyimini getirebilecek bir televizyon. 102 Ekran (40") ebatındaki TV, PurColour adı verilen özel renk teknolojisi ile gerçek hayata en yakın nitelikte renk ve tonlar sunabiliyor. 4K UHD çözünürlükteki cihaz düşük çözünürlüklü içeriklerin bile yayın sırasında UHD seviyesine yakın gösterilmesini sağlayan UHD Resim Motoru ile donatılmış. Ayrıca dört çekirdekli güçlü bir işlemcisi var. Tüm bunların yanında Samsung Smart View uygulamasını kullanarak mobil cihazınız veya PC'nizdeki resimleri, videoları veya müzikleri doğrudan akıllı televizyona aktarma şansına da sahipsiniz.

     


     

    Evdeki sinema ve maç keyfinizi arttıracak ürün tavsiyeleri

    2. Harman Kardon HKTS5BK


    Ses sitemleri konusunda dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Harman Kardon'un HKTS5BK ses sistemi film ve dizi deneyiminizi üst seviyelere taşıyabilecek bir ürün. Siyah kaplamalı olarak sunulan 5.1 kanal ev sineması sistemi ses eşleştirmeli, iki yönlü uydu ve merkez hoparlörle uyumlu bir şekilde çalışan 60 watt'lık bir subwoofer içeriyor. HKTS5 zengin, gerçekçi ve son derece kapsamlı bir performans etmek üzere tasarlanmış durumda. Sistem, hoparlörleri istediğiniz her yere yerleştirmenize olanak sağlayan çeşitli kablolar ve montaj dirsekleri ile birlikte geliyor. Set içerisinde 1 merkez kanal hoparlörü, 4 uydu hoparlörü ve subwoofer var.

     


     

    Evdeki sinema ve maç keyfinizi arttıracak ürün tavsiyeleri

    3. LG Bataryalı Minibeam LED Projektör PH550


    LG'nin 2. saate kadar bataryalı kullanım sunabilen PH550 projektörü 30.000 saate kadar dayanıklı LED ampüllere sahip. Yani bu da günlük 4 saat kullanımla 20 yıllık bir kullanım süresi demek. Projektör bluetooth teknolojisi ile ev sinema sistemi, kulaklık ve taşınabilir hoparlör gibi cihazlara direk kablosuz ses aktarabiliyor. Ayrıca 100 inch boyuta kadar sinematik görüş deneyimi sunduğunu da belirtelim. Böylece 50 inç TV boyutunun dört katına eşdeğer ekran boyutunun keyfini çıkarabiliyorsunuz. Wireless Mirroring özelligi ile PC ya da laptop'ınızdaki içeriği kablolara gerek duymadan projeksiyon ekranına taşımanız da mümkün.

     


     

    Evdeki sinema ve maç keyfinizi arttıracak ürün tavsiyeleri

    4. Next Minix HD Black 2 +Plus


    Next'in dijital HD uydu alıcısı otomatik kanal güncelleme sistemiyle manuel kanal ekleme olayını ortadan kaldıran cihazlar arasında yer alyor. Ayrıca tek kumanda ile hem uydu alıcınızın hem de TV'nizin temel fonksiyonlarını kontrol edebilmeniz mümkün. Kablosuz ağ bağlantısını da destekleyen Minix HD Black 2 +Plus, çift USB girişine sahip. Ayrıca 8000 TV ve radyo kanalı ekleme şansı sunuyor. Uydu alıcısının USB Play özelliğyle flash belleğiniz üzerindeki resim, müzik ve video dosyalarınızı kolaylıkla TV'nize aktarabiliyorsunuz. Ayrıca 4 karakter dijital LED ekran sunduğunu da belirtelim.

     


     

    Evdeki sinema ve maç keyfinizi arttıracak ürün tavsiyeleri

    5. LG 43UH610V


    LG'nin 109 ekranlı (43 inç) bu 4K televizyonu HDR Pro özelliğiyle ekran parlaklığını ayarlayarak görüntüleri gerçeğe yakın bir kalitede seyretmenizi sağlayabiliyor. Ayrıca 3D Color Mapping özelliğinin 3D Gamut Mapping alogaritması yardımıyla renk sapmasını minimize ederek izleyiciye doğal renkler sunduğunu belirtelim. Televizyon ekran parlaklığını paneli çevreleyen ortamın ışık durumuna göre otomatik olarak ayarlayarak enerji tasarrufu sağlayabiliyor. Ayrıca yüksek kalitede etkili bir surround ses sunan Ultra Surround teknolojisine sahip olması da ayrı bir tercih sebebi. webOS 3.0 Smart TV platformu ile kullanışlı bir arayüz sunan televizyon oturma odanızda istediğiniz performansı alabileceğiniz bir seçenek.

     


     

    Yeni sezonda birbirinden güzel maçları, en heyecanlı dizi ve filmleri üst düzey ses ve görüntü kalitesiyle izlemek için bu ürünleri de inceleyebilirsiniz.

     







  • altına ekleyelim o zaman,

    lig maçları için digiturk maç paketi
    avrupanın bir kısmı için dsmart
    bir kısmı için tivibu
    film ve dizi için ekstra netflix
    internet kullanıcaz bari tükenmesin diye sınırsız kazık paketler.


    yukarıdakilerin de fiyatlarını ekleyince keyif meyif kalmaz kimse de.
  • buzlu badem
  • Bıldırki hurmalar her dakika zamlarla tüm vücudumuzu tırmalar. Keyif mi kaldı millette..
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha egzotik şeyler bekliyordum, daha gelişmiş ses sistemleri, aydınlatma ve koltuk gibi ürünler zira tv önerisi yapmak için başlık çok abartı olmuş. Bir de almışken atmos destekli bir ürün almak ses sisteminde daha hoş olurdu. 60watt subwoofer nedir yahu :(

  • Boş saçma bir konu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor için 21:9 ekranlar için 16:9luk yayın yapıp geriye kalan 5:9luk kısımda ekstra görüntü, istatistik ve yayın keyfinin içine etmeyen reklam göstermeyi ilk kim akıl edecek diye bekliyorum.

  • REK LAM LAR

  • Forumda o kadar çok ip tv kullanan insanlar var.1 box ile tüm kanalları izleyebilirsiniz.

  • Test etmediğiniz çar çöpleri önermeniz çok hoş...

  • "Film, dizi ve maç keyfinizi zenginleştirecek ses sistemi, projeksiyon ve televizyon arayışındaysanız sizler için seçtiğimiz ürünlere göz atarak karar sürecini biraz daha hızlandırabilirsiniz."
    Bizler için seçtiğiniz ve tavsiye ettiğiniz bu ürünler konusunda size ne kadar güvenebiliriz? Bu ürünleri cidden deneyip değerlendirdiniz mi? Hepsiburada reklamı yapabilirsiniz ama bu formatta yapmaya devam ederseniz size olan güveni zedelersiniz.
  • Ben de gerçekten doğru düzgün ürünler var diye başlığa baktım...

    LGuh610 nedir yahu? Önere önere bunu mu önerdiniz. Edge led aydınlatmalı, bandingten geçilmeyen tv ile mi maç keyfi yaşanacakmış? Şaka yapıyorsunuz heralde. Bu başlığı, içeriği ile birlikte zaytung.com'a, hunili sözlük'e ya da kadınlar kulübü gibi bir siteye taşımanız daha hayırlı ve faydalı olurdu.

    Sanırım bu ürünlerin hiçbirisi, hepsiburada.com dışında bir yerde satılmıyor...İlginç....

    Bu tür başlıklarla güvenilirliğinizi kaybediyorsunuz. Farkında değilsiniz sanırım. Alışveriş Sİtelerinin vb reklamlarını, ürün-araştırma başlıkları altına yedirmeniz etik değil. Ben yakıştıramıyorum size. Sİz kendinize yakıştırıyorsanız buyrun, devam edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 14 Ağustos 2017; 20:55:19 >
  • LG UH kodlu tv önereceğinize 2017 çıkışlı UJ kodlu tvleri önermeniz daha mantıklı olurdu.

  • Spor için minimum 40" TV, sesini aç, BJK taraftarı ol, lisanslı ürünlerden beğendiğini al, Çarşı Marşı'nın minimum 10 kıtasını ezberle yaslan arkana...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVDEKİ SİNEMA için bir anfi bile tavsiye edilmemiş ya la.

  • Şu uydu alıcısının kanal geçişleri hızlı mı kullanan var mı? Vestel Led Tv kullanıyorum, görüntü gayet iyi de smart Tv yazılımı ve kanal geçişleri çok yavaş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1393

    Tüpçünün ligini izlemek için para ve zaman harcayacak enayiler de varmış, bunların sayesinde tüpçü ve saz arkadaşları milyonlarca para kazanıp bu enayilere kıçıyla gülüyor.

    Bunun tupcu ile alakası yok millet artik çakal çoğunlukla egoist bu çağın getirdiği bir durum fazla kazmaya insanları aşağılamaya gerek yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cebinde parası olanın kolayca bulabileceği ürünler bunlar,hem hiç bir şey bilmesinede gerek yok 2 satır okuyup araştırırsa bunları bulacaktır,sizin vermeniz gereken bilgi bu değil olmamalı .....................

  • Reklam başka bir şey değil biraz daha detaylı olması lazım. basite kaçmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.