Şimdi Ara

eve internet gelmemesi ?? prizde mi kabloda mi sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ttnet kullaniyorum sabah int. Kesildi 2 saat kadar kesikti. sonra musteri hizmetlerini aradim geldiler kontroller sonucu binaya internetin geldigini fakat eve gelmedigini soylediler burda tadilat yapilmistir dediler . fakat telefonda bir sorun yok. Telefon hatti eve geliyor ama internet gelmiyor evdeki farkli prizlerde denedim hicbirinde internet gelmiyor bi prizdeki bozukluk digerlerini etkileyebilir mi boyle bir sey olabilir mi ?



  • peki bu arkadaşlar bunu söyleyip gitti mi yani... sen istersen binanın ana telefon kutusuna bi bak. kabloda oksitlenme falan olabilir varsa ekleri baştan yap. olmadı telefon kutusundan eve baştan kablo çekmen gerekebilir. telefon kutusu ile ne mesafedesin ayrıca telefon hattı ile adsl hattı arasında filtre kullan. evde telefon hattını paralel kullanma yani önce filtre kullanıp telefon ve adsli ayır. sonra telefon hattına istediğin kadar paralel bağlayabilirsin. modeme gelene kadarki varsa ekleri kontrol et bu ekler prizlerde olabilir. evdeki tüm telegonları hattan ayırarak ve de özellikle telsiz telefonları ayırarak deneme yapabilirsin.
    adamlar sana aboneliğin gereği telefon kutusuna kadar adsl sinyani veriyorlar e sonrası da sana kalmış işte.
    kolay gelsin...
  • telefona giren kabloyu modeme, modemdekini telefona tak bak bakalım. net var tel yoksa aradaki spliterı değiştir durum aynı tel var net yoksa ttnet sorumlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.