Şimdi Ara

Evi satıyorum ama ne yapacagım hakkında hiç bir fikrim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba benim babamdan kalma bir evim var yaklasık 30 yıllık daire az çok içini yaptırdık fiyat 500 bin tl ankara keçiörende herkes satmanın mantıksız oldugunu söylüyor ama benimde yurtdısına cıkma gibi bi hedefim var o yüzden nakit paraya ihtiyacım var belki giderim belki gitmem ama eger gidemezsem çok pişman olurum diye korkuyom alıcı çıktı eve satacagım bana yaklasık 50 bin tl nakit yeter bu işler için geri kalan 450 bin tl ile ne yapmalıyım neye yatırım yapmalıyım paramı kaybettigimde çok üzülen bir insanım ona göre fikir verirseniz çok sevinirim




  • hocam 50 bin tl yetiyorsa bence evi satmayın hiç. biraz daha birikim yapıp öyle gidin. hazıra dağ dayanmaz. sonra pişman olmayın. satsanız bile altına yatırım yapın düşse bile umursamayın bekleyin altın kaybettirmez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 50bin lira için, içini tadilat yapılan ev satılmaz. Durumunu bilmiyorum ama çalışıyorsan borç harç bul. İhtimalleri değerlendiriyorum.

    Gidemezsen kirada oturmak zorunda kalırsın ve her ay mal sahibi ile uğraş. Yok kiraya zam ne kadar yapacak. Mal sahibi iyi mi ? Sonra senin kiranı az bulacak seni çıkartmaya çalışacak.

    Gidersen zaten 50bin TL borcu çok rahat ödersin. Ayda 1000 Euro ödesen zaten 3 ayda 500 Euro ödesen borcu 6 ayda kapatırsın. Orada yapamayip dönersende en azından burada gene evin olur ve gene kira derdin olmaz. Eğer orada kalıcı olursan zaten satarsın. Gene sıkıntı olmaz.

    Ayrıca yapamayip geri dönersen kalan 450bin ile dairede alamazsın. Çok riskli geldi bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 21 Haziran 2022; 22:53:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada kiralar ne kadar bilmiyorum ama 50 bin yeterliyse kredi çekip yurt dışına git evini de kiraya ver kira krediyi ödesin üzerine çalışırsan rahat edersin hazır malı satmak doğru değil yerine bir şey koyamazsan 1 ayda paran hiç olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yazılması gereken yazılmış. 50 bin TL için ev satılmaz. Artı Keçiören'de daire fiyatları sığınmacılar yüzünden düştü. Küçük çocuğu olan aileler haklı olarak burada oturmak istemiyor. Ama olur da durum eskiye dönerse ev fiyatları da artar, çok zararın olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.