Şimdi Ara

EVİM SÜREKLİ DAĞINIK DİYENLERE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evin sürekli dağınık olmasından bıktıysanız ve bu ev ne zaman derli toplu olacak diyorsanız işte evi toplu gösterecek çözüm önerileri…

    İşe evde bulunan ve düzene sokulması veya kutulanması gereken eşyaların listesini yaparak başlayın. Bunun için hangi boyutta, ne kadar kutuya ihtiyacınız olduğunu hesaplayarak kutu tedarik edin. Hemen hemen her evde eski CD’ler, dergiler, kitaplar ve hiç kullanmadığımız halde atamadığımız eski kıyafetler vardır. Sırayla bunlardan kurtulun.
     
    İlk Olarak Kitapları Kaldırın

    Okuduğunuz ve bir daha okumayı düşünmediğiniz kitapları kutulara yerleştirin. Kutu üzerine içinde hangi tür kitaplar olduğunu yazarak depolama alanına kaldırın, veya bir yardım derneğine vererek ihtiyacı olanları sevindirin. Kullanmadığınız kıyafetler, ayakkabılar ve CD’ler içinde aynı işlemi yapabilirsiniz. 
     
    Mevsimlik Giysileri Ayırın


    Mevsim geçişlerinde dolaplarınızı mutlaka elden geçirerek kullanmadığınız kıyafetleri kutulayarak dolaplarınıza nefes aldırabilirsiniz. Kutuya koyduğunuz eşyaların listesini yaparak kutunun sağ üst köşesine yapıştırın, böylece ihtiyacınız olduğunda bütün kutuları açmadan ve strese girmeden aradığınızı bulabilirsiniz. 
     
    Bağışlayın

    Evinizde çocuklarınızın kullanmadığı oyuncakları, hiç kullanmadığınız elektronik eşyaları,kullanmadığınız egzersiz aletlerini, okunmayan dergi ve gazeteleri yardım kuruluşlarına bağışlayın.

    İmha Edin

    Ecza dolaplarınızda ve buzdolabınızda süresi geçmiş ilaç ve ürünleri ayırarak imha edin. İyice pörsümüş kıyafetlerinizi toz bezi olarak değerlendirin veya atın.

    Depolama Alanları


    Dolap raflarında ve çekmecelerde sürekli elinize gelen fotoğrafların hepsini bir albümde toplayarak depolama alanına kaldırın. 
     
    Evinizin kör noktalarına depolama alanları yaparak kullanmadığınız eşya kutularını buraya yerleştirin. Böylece elinizin altında fazla eşya olmayacak ve eviniz derli toplu görünecektir. 



    Daha geniş bilgiler için :decobaz.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.