Şimdi Ara

Evimdeki İnterneti Kapattıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Memlekette internetim var, öğrenci evime aldıramıyorum. Üstüne üstlük iptal de ettiremiyorum dondurdum kaldı.


    Türk Telekom'dan fiber internet paketi aldım, online sınav döneminde kullandım çok iyiydi internet. Benim okulum açıldı, Gaziantep'teyim. Buraya harita atacağım, mobil veri bile çekmiyor. 2 tane sorunum var, birincisi taşımak ve hiçbir şekilde olmuyor. Twitter'dan valiliğe yazdım ve Türk Telekom'dan biri bana ulaştı, son yanıtı şu oldu: "İlgili 3 birimle konuyu takip ediyorum. Son durumda sizin binaya gelen fiber altyapıda bir yetersizlik durumu vardı. Fiber operasyon biriminden destek istenildi. Dönüşlerini bekliyoruz." Sağ olsun ilgilendi ancak bir şey çıkmayacak. Apartta kalıyorum ve port yetersiz, altyapı da yetersiz. Getiremiyorum internetimi. Apart internetinde bahsetmeyeceğim bile.


    İkinci sorun şu ikametimi buraya almadan iptal ettirirsem para ödeyeceğim. İkamet için de kaymakamlıktan sıra almam lazım, 3 hafta her gün baktım yeni sıra alabildim. Doluluk oranı %100. İkamet değişikliği için sıra almak nedir ya...


    Evimdeki İnterneti Kapattıramıyorum


    Mavi ile gösterdiğim yer benim ikamet alanım ve telefon interneti çekmiyor. Siyah ile gösterdiğim yer arkadaşlarımın ikameti orada full çekiyor. Mavi yer öğrenci yeri, siyah alan aile apartmanları 3+1'ler. Burada telefonla CSGO ve Apex oynadığımda en iyi pingim 109, en kötüsü 1300. Telefonla biri ararsa boku yedim. Vodafone kullanıyorum ve sokakta sadece Vodafone çekiyor, evin içi hak getire. Redbox çekmiyor, iade ettim 100tl fatura iteleyeceklermiş. Telefondan daha iyi çekiyor diyorlar halbuki. Hepsi yalan, almayın sakın REDBOX!


    Özetle gençler o kadar pc dizdim ama sadece lol oynatabilir

    LoL








  • E devletten adres değişikliği yapılabiliyor artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef, bulunduğunuz kaymakamlığa gidin diyor. Gittim adresi değiştirdim. Apartta kalıyorum kendime ait fatura yok boş daireye yazıldım. Türk Telekom'a iptal için gittim fatura istediler, durumu anlattım. O zaman ikametgah, öğrenci belgesi ve orada faturanızın olmadığına dair müdüriyetten bir kağıt alın BELKİ iptal olur, dedi. Öğleden sonra tekrar gideceğim. Son durumu yazarım.


    Bulunduğum yer Gaziantep ve çoğu yerinde altyapı problemi var. Buraya gelebilecek memur, öğrenci varsa bunu bilmesini isterim. Çoğu merkez mahallede altyapı problemi var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.