Şimdi Ara

Evimhanem.com - Ev Dekorasyonunun Yeni Adresi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Evimhanem.com - Ev Dekorasyonunun Yeni Adresi !


    Aydınlatma ve avize ev dekorasyonun en önemli parçası.Odalara göre aydınlatmalar ve avize modelleri başucu veya lokal olarak seçilmesi zorunludur. Aydınlatma hayatımızın heryerinde.Aydınlatma diyip geçmeyin,yapılan araştırmalar dahilinde yeterince aydınlamamış mekanları ruh hallerini depresif durum sürüklediği görülmüştür.Yeterince aydınlatılmamış mekanların insanların intihar için daha meyilli olduğu görülmüştür.Özellikle sonbahar kış deprosyonuna yakalnamış insanlar için aydınlatmanın etkisi tıp dilinde tartışılmazdır.

    Avizelerde modelin ve aydınlatmanın önemli olduğu gibi tartışılmaz marka inanılmaz önemlidir.Dünya üzerinde bu aydınlatmaları üretecek çok fazla büyük marka yoktur.Bu markaları sayacak olursak Philips en başta gelecektir.Gerek modellerin odalara göre ayrılması,gerek ürün özelliklerinin müşterilerin sorularına göre yazılması,gerek ürünün satış sonrasında ki desteği ile Philips aydınlatmada bir numara olmayı fazlasıyla başarmış durumda.

    Philips sadece avize ile kalmamış lambader,abajur,masa lambası ve özellikle çocuk odası aydınlatmalarında kendini ziyadesiyle göstermeye başlamış durumda.Aradığınız her mekan ve konum için size en uygun aydınlatmayı seçebilir ve sorunsuz müşteri desteği ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

    Sitemiz evimhanem.com,aydınlatma ve diğer aksesuarlarda e-ticareti ek iş olarak yapmıyor,bu bizim asıl işimiz. Siz bize sipariş verirsiniz,biz size ürünü sorunsuz ulaştırır ve satış sonrası desteği sağlarız. Ve kargo ücreti dahil herhangi bir ücret ödemezsiniz.Ayrıca sitemizde ki peşin fiyatına 9 taksit seçeneği,havale indirimi ve kapıda ödeme seçeneği size alışverişlerinizde büyükçe kolaylık sağlayacaktır.

    Hemen sizde tıklayıp memnun müşterilerimizin arasına katılabilirsiniz.evimhanem.com bir modaavize.com kuruluşudur.

    Evimhanem.com - Ev Dekorasyonunun Yeni Adresi !







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.