Şimdi Ara

Evinize Küçük Dokunuşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yazımızda evinizde ufak dokunuşlarla nasıl farklılık yaratabileceğiniz hakkında tavsiyeler vermeye çalışacağız.Aslında biraz yaratıcı olmak,nasıl bir değişiklik istediğiniz konusunda net olmanız yeterli olabilir.Kararınızı verip duvarların renginden ışıklandırmaya, döşemelerin değiştirilmesinden aksesuarlara kadar birbirinden farklı yöntemi kullanbilirsiniz. Üstelik tüm bunları yaparken keyifli vakit de geçirebilirsiniz.

    1.Değişiklik yaratmak isterken tavanlar pek de aklımıza gelmez.Aslında tavanlarda değişiklik yaratıp evimize güzel bir hava katabiliriz.Renkli kartonpiyer yaptırıp evinizde hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz. Son zamanlarda oldukça popüler olan dekoratif asma tavan modellerini de tavsiye edebiliriz.Dekoratif asma tavanlarla odalarınıza hem şık hem de modernlik kazandırabilirsiniz.Klasik tarzların yanında marjinal renkler de kullanmanız mümkün. Led ışıklandırmayla daha da dikkat çekici hale geldiği de kesin.
    2.Duvarların rengini değiştirmek aslında akla gelen ilk gelen şeçenek olabilir. Bütün duvarları boyamak yerine birkaç duvarınızın rengini farklılaştırıp iyi bir sonuç alabilirsiniz. Birbirinden farklı duvar kağıtlarını bir arada kullanıp modern bir dizayn oluşturabilirsiniz. Tuğla veya taş efektli kağıtları buna örnek olarak verebiliriz.
    3.Parkede daha açık renk kullanarak evinizi ferahlık kazandırın.Koyu renkli halılarınızı kaldırarak yere açık tonlarda hatta mobilyanızın uygun olması halinde kırık beyaz renkte laminant parke döşetip üzerine ufak bir halı yada kilim sererek evinize hoş bir dokunuş yapmaya ne dersiniz?
    4.Sıra geldi perdelere..Fon perdelerinizin rengini değiştirmek yada tüllerinizi kilere kaldırıp yerine stor perde kullanmak veya eğlenceli Japon perdeleri tercih etmek keyifli olabilir. Klasik bir hava kazandırmak adına düz ve hafif desenli modelleri kullanabilirsiniz.
    5.Koltuk döşemeleri de evinizin havasını fazlasıyla değiştirebilir.Salonunuzda güzel bir atmosfer yaratmak istiyorsanız kaliteli ve şık bir kumaş seçip döşemecinin yolunu tutmanız yeterli.Birbirinden farklı ama yakın tonlarda kumaşlar tercih etmek yada oldukça yumuşak tonlar seçip tek bir koltukta uygulayacağınız renk patlamasıyla mükemmel bir zıtlık oluşturabilirsiniz. Koltuklarınızın tamamını kaplatmak maliyeti yüksek gelecekse, sadece minder kısımlarını değiştirerek de bambaşka bir görüntü oluşturmanız mümkün.
    6.Işıklandırmada yeniliğe gitmek de oldukça makul bir seçenek.Spot veya led ışıklandırmaları tercih edip bunlardan yayılan yumuşak ışıkla evinizin havasını da yumuşatabilirsiniz. Abajur ve lambaderler, sarkıt avizeler,mum yuvaları olan rustik avizeler gibi dekoratif eşyalar evizini ışıklandırma yöntemi kadar dekorasyonunu da farklılaştırır. Abajurların şapkalarını kumaşlarla veya kağıtlarla kaplayıp, boncuklar ve çiçeklerle süslemek onlara tatlı bir hava katabilir.

    Kaynak:www.evininustasi.com/blog

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.