Şimdi Ara

Evlenmek istiyorum psikolojim bozuldu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    Sağol hayal dünyani görüp ne yapayım be kankam :) sen ıse git akşam eve gidince babandan sevgi görme içerle falan gel buraya discodaydim bardaydim kizlaydim de okurum ben :) neyine içerliyim neyine utanayim yalan dolan hayal kuran sensin ziya :) aileden dert yanip fiyatlardan dert yanan eve cikersam geçinebilirmiyim diyen sen gelmiş evim var discodayim bardayim diye veriyorsun odunu ortaya :) tutarsız konuşmalarini söyledim diye kıskanç oldum sana imreniyor oldum hahah :) kankam acilen psikolojik destek al bir gün hayalinle gerçegi ayırt edemezsin yanlış birşey yaparsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.dmr20 -- 13 Mart 2022; 15:9:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Köpek al derim. Köpekler kadınlardan 1 milyon kat iyiler. ayda 1-2 kere de karı çağır ya da flörtle yap.Kadınlara sakın para harcama 👌 RP hayatı yaşa.Evlendinmi öldün demektir. Sonuna kadar kullanıcak boşanamıcaksın nafaka vs. dünay dert...

  • Önce yediğin hurmalar, sonra gelir..

  • özelden mesaj attım hocam cevaplar mısın? @uyguna_iphone




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 25 Mart 2022; 0:12:1 >
  • Yahu mesajları okudumda cidden verilen tepkiler çok tuhaf ya adam diyiyoki bekarım,bekar adam tabiki gezip tozacak adamın eşi çocukları olsa yine böyle davransa tamam dersiniz ona buna yazık günah hakka girme diye ama adam BEKAR.


    Sevgilisiyle aynı evde yaşayıp,halen sabah akşam karı kız peşinde koşan yada evli olup başka evli kadın yada erkeği ayartmaya çalışanlara gidin ahkam kesin,bekar erkek gezer tozar arkadaş,sevgilisiyle aynı evde yaşayan adamlar bile bakın düzenli cinsel hayatı olan adamlardan bahsediyorum takılmadıkları kadın yok bunlara rağmen kimse bekar adama laf söylemesin.


    Kaç kız arkadaşımdan duydum ya ben evli insanların habire yazdığını söyleyip duruyorlardı.ayrıca bunun tinder yada başka bişeyle alakası yok ben ne kuran okuyan kadınlar gördüm yatmadıkları adam yok,nasıl Rusyadaki her kadın kötü değilse tinderdaki her kadında kötü değildir,ailelerin buldupu kızların iyi olduğunu nerden biliyorsunuz açıp inceliyomusunuz kızı ne biliyosunuz nasıl eminsiniz bu tamamen şans üzerine oluşan bi durum bi nevi kumar.





  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Merhaba nasılsın gibi klasik mi yaziyon kızlara yoksa esprik birşey mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek Lider Atatürkk T kullanıcısına yanıt
    Bu is oyle kimin ne yazdigi sorarak ogrenilmez. Deneyerek alistirma yaparak ogrenirsin. Duruma kizina gore soyleyecek birseyler buluyorum. Kasmadan ustune hic gitmeden ona alan birakarak. Rahat davranmasini saglayarak. Yeri gelir soru sorarsin yeri gelir espri yaparsin. En onemli kural egilmeden bukulmeden ustelemeden. Yazdiklarin bulusabilecegin uzaklikta olmali ve yazismalarin ucunu bulusmaya veya sonra gorusmeye baglayip uzatmamalisin. Yazisma chate donusmemeli. Biraz tanisip ya sonra gorusmek uzere deyip kes yada bulusma ayarla. Kendinden fazla bahsetme, dertlesme vs yapma. Mektup arkadasligina donmesin ask kokusu dagilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.