Şimdi Ara

Evliliğinizi Bitirmeyin!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EVLİLİĞİNİZİ BİTİRMEDEN ÖNCE BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜNÜZ…
    “Bugün kaç evlilik ya farkında olarak yada farkında olmadan yürüyor. Bugün aslında kaç çift aslında bir hapishaneye her gün girip çıkıyor. Kimisi için yeni bir başlangıç zor geldiğinden, kimisi için anılara ihanet etmenin vereceği acının korkusundan, kimisi için çocuklara yazık olacağından…Aynı evde yaşam devam ediyor. İki taraf birbirini yok ediyor bilip bilmeden.Sudan nedenler yüzünden çıkan tartışmalar, önceden takvimlenmiş görevler, işe sosyal hayata yansıyan mutsuzluk, dışarıda aranan mutluluk, malda mülkte aranan mutluluk, çocukla gelmesi beklenen mutluluk… Hepsi aslında bitmiş olanın boşluğunu dolduramayacak dolgu unsurları… sonuç mutsuzluk, sonuç huzursuzluk, sonuç…Sevgi var , şefkat var, tutku yok heyecan yok… Alışagelmiş düzenin içinde süre giden zoraki beraberlikler “

    Yukarıdaki metin bir kitaptan alıntı olmakla beraber, öncelikle yazacaklarımdan ötürü kitabın yazarına yada herhangi başka bir kimseye, bir cevap niteliği taşımamaktadır.

    Bu ve benzeri pek çok cümleye; radyo, gazete, dergi,şarkı, türkü, hoyrat arkadaş, evladına mücadele etmeyi öğretmektense kaçmaya teşvik eden sorumsuz aileler, kimseye bağımlı olma diyen eş dost akraba tayfası… ve daha pek çoğu. “Bitir” der bu evliliği.

    Devamını Oku







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.