Şimdi Ara

Evo 3d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evo 3d ics guncelleme tarihini bilen varmi..



  • Bunu ben de merak ediyorum bilen varmı? Herhangi açıklama yapıldı mı?
  • bende beklemedeyim. şuan evo 3D de yazılımsal bi kaç sorun var bende. sizlerdede varmı merak ettim, müzik programında tüm müziklerimi görmüyor. sd kartı çıkartıp takıyorum görüyor fakat busefer bir başka parçaları görmüyor. mp3 dosyalarında sıkıntı yok. winamp veya başka başka programlarda denedim sorun aynı. poweramp diye bir müzik programıyla bu sorunu çözdüm. klasör olarak gösterme seçeneği mevcut. bütün şarkıları sorunsoz görüyor.

    fakat busefer power amp da bazen srs sesi kapanıyor. yani srs açık. süper müzik dinliyorum,aradan 1-2 gün geçtiğinde tekrar power amp ı açtığıdma müzik sesi baya kısık geliyor,srs yi kapatınca ses artıyor. telefona restart atınca düzeliyor. bu sorun yine telefonun kendi müzik playerindada mevcut. sizlerdede bu sorunlar varmI? yoksa birtek bendemi var ben arattım kimseden duymadım böyle sorunları. inşallah ics ile bu sorun çözülür




  • @erdemguven

    mp3 leri görememe durumu bende de vardı. microsd kartı bilgisayarda fat32 olarak tam formatlayın (hızlı format değil) ve tüm işler bittikten sonra mutlaka "güvenli çıkart" komutu ile microsd kartı bilgisayarınızdan çıkartın. bende bu şekilde sorun çözüldü ve bir daha tekrarlamadı.

    Birde ana başlıklı konuda yazdım ama hiçkimse yardımcı olmadı, Youtube videolarını youtube uygulaması ile açınca arada video da yavaşlamalar oluyor. ama opera veya başka bir browser ile açınca sorun olmuyor. bu sizde de böylemi yoksa youtube uygulamam mı bozuk.

    Şimdiden teşekkürler,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.