Şimdi Ara

EVO BT TEKNİK SERVİS PİŞMANLIKTIR! ALMAYIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASLA EVO TEKNİK SERVİS GARANTİLİ TELEFON ALMAYIN!
    4 kere telefonumu servise gönderdim 4 ündede farklı sorunla geldi donmalarmı dersiniz, wifi bağlantısı kopmasımı dersiniz başıma gelmeyen kalmadı.
    Bu nalet firmaya asla güvenmeyin evo bt servis garantili telefon asla almayın

    Olayı nasıl yaşadığımı anlatayım;

    hepsiburada.com’dan lg g3 telefon aldım evo denilen nalet firmaya 4 kere telefonumu gönderdim her seferinde farklı sorunla geldi. bende gidip tüketici hakem heyetine şikayet ettim. 6 aydır telefonsuzum her seferinde farklı sorunla servise gönderdim.

    Allah aşkına şu firmayı Tüketici hakem heyetine şikayet edipde parasını alabilen varmı ben bunu alabileceğimi bile sanmıyorum. bıktım artık memleketin üç kağıtçı insanlarından, firmalarından........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyrellWell -- 18 Haziran 2017; 11:24:29 >







  • Eşime hepsiburada dan A7 almıştım...9-10 aylık cihaz bataryası şişmiş kılıftan çıkmayan el bebek gül bebek kullanılan bir telefon...



    her neyse bu evo denen firma okuduklarıma göre Türkiye piyasasında bulabileceğimiz en şarlatan en rezil firmaymış...



    Telefonu garanti adı altında tokatçılara gönderip canımı sıkacağıma hiç göndermeyip telefoncu bir arkadaşıma yaptıracağım.



    Hepsiburadanın bu firmaya çanak tutmasıda ayrı bir skandal.Ben Hepsiburada ya güvendiğim için almıştım demekki almamak lazımmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benin g5 de paralel ve evo garantili geçen suya düştü arkadaşlar garantisi varsa yolla dediler bazı firmalar öyşe olsa bile ücretsiz tamir yapıp gönderiyor falan dedi. Dedim ki bu paralel kendi bozulsa bile sıvı teması var der para almadan yapmazlar. Paralel cihaz alıyorsanız arıza durumunda kendi cebinizden yaptıracağınızı kabullenip öyle alın derim. Ben öyle yapıyorum en azından canım daha az sıkılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey11 -- 26 Ocak 2018; 22:53:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 defa servise gönderdim cihazı 3ünde de sorun yok deyip geri gönderdiler. sorunu görmeleri için youtube linkiyle birlikte gönderdim yine bulamadı mallar. en son gelince kendim hallettim. kesinlikle ALMAYIN .. KESİNLİKLE
  • Evo garantili telefonu vardı eşimin redmi 4x. Batarya şişmesi oldu. Başka telefoncu açtı, baktı şişme var dedi. Şişme de bizim de hata var zira telefon önceden arka kapağı söklmüştü. Kesin garanti dışı die Evo ya yolladım. Hatta garantisiz pil değişim fiyatını da aldım.

    Evo garanti kapsamında orjinal batarya ile tamir edip gönderdi. 5 kuruş almadı. Allah var ben Evo dan memnun kaldım.
  • LG g4 ısınıp arızalandı. Açılış ekranında kaldı. Düşürmüşsünüz dediler, Servis 600 tl istedi. Telefon düşmediği halde Vermedim Tüketici heyetine verdim. Hata kullanıcının dediler. Ben de inat etiim mahkemeye verdim. yaklaşık bir yıl sonunda paramı aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.