Şimdi Ara

Evrak İmha Makinesi Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar küçük bir ofisim var, KVKK gereği iş yerimizde son zamanlarda evrak imha ihtiyacı arttı ve bu nedenle bir evrak imha makinesi satın almaya karar verdim. Ancak hangi marka veya modeli seçeceğime karar vermedim biraz zor oldu. Çok büyük boyutlarda bir model istemiyorum.

    İhtiyacım olan evrak imha makinesi, günlük olarak 50-60 adet kağıdı hızlı ve güvenli bir şekilde imha edebilen bir model. İmha etmek istediğim evraklar genellikle A4 boyutunda ve bir çoğu da genellikle zımbalı oluyor.


    İnternet araştırmalarım sonucunda, HSM ve HP marklarının 2 modelinin de ihtiyacımı görebileceğini düşünüyorum fakat bu markaların ürünleri hakkında çok bilgim ve deneyimim yok. İnternet ortamında aynı ürünün birçok yerde çok farklı fiyatlarla satıldığını gördüm. Fiyatları en uygun olan sitelerden almayı düşünüyorum. Aranızda Evrak imha makinesi kullanan varsa aşağıdaki iki model arasından birini seçmeme yardımcı olursa çok sevinirim.


    1.   Model HSM Shredstar x5 https://www.fastofficestore.com/urun/hsm-shredstar-x5-evrak-imha-makinesi-kagit-kirpma-makinesi-cd-imha-makinesi-capraz-kesim-45x30-mm-18lt//

    2.   Model HP OneShred 8CC


    www.etolye.com
    HP OneShred 8CC Evrak İmha Makinesi / Kağıt Kırpma Makinesi - Çap
    https://www.etolye.com/urun/hp-oneshred-8cc-evrak-imha-makinesi-kagit-kirpma-makinesi-cap



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aliduvar -- 8 Mart 2023; 16:47:0 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.