Şimdi Ara

Ewde kullanacagım subwoofer'a adaptör icin bilgi istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar benim aracımdan cıkan 2 adet amfi ve 1 adet 38 cmlik jbl 1000W subwoofer var ben bunu evde kullanım amaclı degerlendirmek istiyorum.Amacım ise sonynin 5.1 home theater ses amfisi war o aktif bas istiyor yani onun woofer cıkısından alıp bendeki oto amfisinin girişine baglayacagım ve amfinin cıkısınıda subwoofera baglayacagım benim sorunum o amfiyi nasıl calıstıracagım 12V kac amperlik adaptör calıstırır acaba onu kimisi sadece 1 amfi bide bas calıstıracagın icin 20 A yeter sana diyor kimisi 40A asagısı kurtarmaz diyor ama bu iki adaptör arasında ucuk denecek derecede fiyat farkı var acaba ben ne yapmalıyım 20 amper benim işimi görürmü bunu yapıp kullanan bir sürü arkadas varıdr eminim onlardan yardım istiyorum ve son olarak 2 adet amfim war 38 cmlik woofera sizce 4X75 pioneer amfimi takmalıyım yoksa 2X300 olan harward amfimimi takmalıyım 2 konuda yardımcı olan arkadaslara simdiden cok teşekkür ederim.



  • 20 amper sürekli verebiliyorsa yeterli gelmesi lazım
  • 20 A olan bu

     Ewde kullanacagım subwoofer'a adaptör icin bilgi istiyorum...


    29 A war burda sitede bir arkadas satıyor

    bu siz bilirmisiniz bilmemde 20 A sürekli veriyormu?
  • 20 amper çalıştırır ama çok zorlanacaktır hatta bir süre sonra yanar yanınca adaptörün çıkış voltajı yükselir 12 volttan 20 voltlara çıkar ve oto amfin arızalanır. mümkünse 40 amper al sorun çıkmasın. ben resmdeki extron un 40 amper olanını kullanıyorum sorun yaşamadım ama yanına nolur nolmaz diye 2 tane 12volt fan koydum.
  • 12 voltta 20 amper sürekli güç verebilmesi için en az 240watt trafo barındırması lazım. resimde gördügüm cihazın içinde kaç watt lık var bilmem ama 240 watt olmadığı kesin. bide sen bi tek 38cmlik sub besliyceksin. buna takacağın anfi kaç amper çekecek önce bunu bi hesapla istersen. sonra 20 mi yeter 40 mı yeter konusalim. şunuda unutmamak gerekirki besleme devrelerinde audiocu arkadaşında dediği gibi, istenenden büyük bi besleme devresi konulmazsa çıkışları yanıp cihaza zarar verebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.