Şimdi Ara

excel dosyam kayıp,çalınmış veya silinmiş yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows Xp Pro. kurulu olan bilgisayarım'ın 2.yedek D sürücüsünde bulunan excel dosyam 2 gün önce kayboldu. Kayboldu çünkü 2.gün önce o dosya üzerin de işlem yaptığım için dosyam yerindeydi.Bilgisayarım üzerinde bütün arama metodlarını (*.xls araması , data kurtarma program taraması(recovery my files,virüs programı rapolarındada gözükmüyor) , dosya adından arama taraması) denemiş olmama rağmen dosyamı bulamıyorum. Dosyam çalınmış ve silinmişte olabilir; bu dosyayı nasıl kurtarabiliriz veya bu dosyayla ilgili yapılan işlemleri nasıl orataya çıkartabiliriz.Dosya içeriği çok önemli olduğundan yani firma hesap hareketlerim v.s. biraz bir durum söz konusu.
    Yardımlarını bekliyorum.



  • Hangi Excel sürümünü kullanıyorsunuz acaba? Saldırı tehditleri için firewall vs. kullanıyor musunuz?
  • Office 2003 sürümünü kullanıyorum.Kaspersky internet security 2011 virüs programını kullanıyorum.Ayrıca şunu belirtiyim, işyerimdeki bilgisayar olduğu için benden başkası elemanlar v.s. de bilgisayar başına oturmuş olabilir.
  • 2010'un çok güzel bir kurtarma sistemi var ama ne yazık ki bu durumda anlamı yok. Peki bu dosyanızın kopyalanmayıp kaybolmasının size bir olumsuz etkisi var mı? Daha doğru bir ifadeyle birisinin bilgisayarınıza gelip, dosyayı kopyalayıp kendine almasıyla dosyayı sizin PC nizden silip kendine alması arasında sizin açınızdan bir fark var mı? Teknik çözüme değil biraz dedektifliğe gitti ama sanıyorum ki o dosyayı kurtarmanız pek mümkün görünmüyor.
  • Dosya içeriği çok önemli olduğu için;şöyle bi fark var yada şu mantığı yürütüyorum kendimce silinmiş olsaydı data kurtarma programlarıyla uğraşıyorum dünden beri iyi sonuçlar veren bir program ama dosya mı göremiyorum yanlış bilmiyorsamda eğer data kurtarma programları silinen dosyaları kurtarıyor veya geri getiriyor.O yüzden kes-yapıtır yönetiyle alınmıştır yöntemi aklıma geliyor ama kendimce denemediğim yöntem kalmadı ama sonuç elde edemedim....
  • Dosyanın bnm için çok önemli olmasının sebebi firma borç-alacak takibi yaptığım bir excel dosyası ve işin kötü tarafıda yedeğinin olmaması malesef...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.