Şimdi Ara

EXCELDE TEK SAYFADA TOPLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir excel kitabına çelıştığım şirketin alım - satış - borç gibi bilgilerini her sayfada ayrı ayrı takip ediyorum benim istediğim excel in ilk sayfasını açtığımda br düğme yapıp bu düğmeye bastığım da yan tarıfında ne kadarlı mal almışız. diğer düğmeye bastığımda satışı vb. gibi görüntülemek istiyorum. ayrıca bir düğmeye bastığımda direk alımlar sayfasına geçmek istiyorum. bunu nasıl yapabilir yardım olursanız sevinirim. kolay gelsin.
    birde bunu paket programların giriş sayfasındaki gibi gösterebilirmiyiz



  • yanılmıyorsam makro bilmen gerek
  • arkadaşlar bana yardımcı olacak kimse yokmu.
  • arkadasim vb ile exele yonlendirme yapip buton ve arac gerecler yapabilirsin bunun icin visual basic dili nilmen gerek ki tamda tesaduf ayni senin yapacagin gibi bir program yaziyorum hesaplar gelirler giderler gibi iyi calismalar dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PRESELL

    Arkadaşlar bir excel kitabına çelıştığım şirketin alım - satış - borç gibi bilgilerini her sayfada ayrı ayrı takip ediyorum benim istediğim excel in ilk sayfasını açtığımda br düğme yapıp bu düğmeye bastığım da yan tarıfında ne kadarlı mal almışız. diğer düğmeye bastığımda satışı vb. gibi görüntülemek istiyorum. ayrıca bir düğmeye bastığımda direk alımlar sayfasına geçmek istiyorum. bunu nasıl yapabilir yardım olursanız sevinirim. kolay gelsin.
    birde bunu paket programların giriş sayfasındaki gibi gösterebilirmiyiz

    kardeş köprü kurmayı dene. her tanımladığın hücreye tıkladığında yeni seçilen sayfalar açılacaktır.tek tıkla halledersin basitçe.

    hücrenin üzerine gel sağ tıkla köprüyü tıkla ve sonra hangi sayfan açılacaksa onu seç tamamdır hatırladığım kadarı ile.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.