Şimdi Ara

Exceria plus G2 vs. Samsung evo plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben bu iki ürün arasında kaldım aşağıdaki videolardakilere göre kıyasladığımda kioxia daha iyi geldi bana çünkü samsungda kapasite doldukça yazma hızı düşüyor kioxia da böyle bir durum sözkonusu değil. bir de gerçek dünya testinde de kioxia daha iyi performans gösteriyor. sizce ne yapmalı tecrübeleriniz nedir. Videolar aşağıda

    Kioxia

    Samsung

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • İki ürün de iyidir. İkisi de işinizi görür. Testlerin hepsine bir şey diyemem aslında, ikiside performanslı m2 ler ama kapasite doldukça yazma hızının düşmesi genelde hemen hemen hepsinde olur zamanla.


    İlk başlar da olmasa da süre geçtikçe okuma ve yazma gibi faktörler bunu etkiler. Siz fiyat olarak uygun olanı alabilirsiniz. 2 üründen hangisi olsa sizi üzmez. Samsungta da çoğu kullanıcı memnun çünkü genelde. Kioxia exceria plus modeli de tercih edilebilir.


    Kioxia nın normal plus olmayan modelini de kullandım, samsungun evo plus modelini de, bir sorun görmedim ikisinde de. Hangisini alsanız da normal ev kullanıcı olarakta birbirinden çok bir farkını göremezsiniz. İkisi de performanslı çalışır.

  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorum için ben de şöyle bi düşündüm ve hızının bana her halükarda yeteceğini düşünerek exceria g2 1tb modelini bugün sipariş ettim exceria g2 plus 500gb fiyatına denk geliyor hemen hemen ve hız mı kapasite mi diyerek kapasiteye yöneldim 🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sasafat S kullanıcısına yanıt

    Rica ederim :) , aslında mantıklı tabi aynı paraya hız farkı olsa da kapasiteyi ön planda tutmak. Normal kullanımda bir sata ssd bile çoğu kullanıcıya yetiyor.


    Bazı hız gerektiren program ve uygulama kullananlar hariç tabi. Alınan model bile yeterince hızlı zaten   . Tabi bazı kişiler de kapasiteye çok önem vermez, bnm için hız rakam önemli der o da ayrı tercih meselesi.


    Hayırlı olsun...

  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, daha önceki kullandığım ssd intel 660p 512gb modeliydi o bile çok hızlı gelmişti bana. ki bu aldığım ona kıyasla daha hızlı, uzun vadede yetmediğini düşünürsem alırım bi ssd kutusu, taşınabilir ssd olarak kullanırım. sonra daha hızlısını takarım pcye 😅



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasafat -- 7 Ocak 2023; 20:29:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.