Şimdi Ara

exe'ler siliniyor.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar benim makinaya format attıktan sonra yüklediğim programların exe si silinmeye başladı. dün winamp programını kurdum. bugün çalıştırdığımda eksik kısayol diye bir hata veriyor.. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler..



  • Virüs taraması yapman gerekiyor. Format attığını söylemişsin ama bazı virüsler boot sector e yerleşir. Bu virüslerin bazıları bilgilsayarı tamamen kullanılamaz hale getirirken bazıları da bu tip gıcık işler yapabilirler. Eğer sorun devam ederse tekrar yaz yardımcı oluruz..
  • bende iki tane antivirüs vardı ikisine de iyüklemem için izin vermedi ... neyapabilirim..
  • Geçmiş olsun diyorum öncelikle :) Disklere (partition lara bölünmüşse bölünmemişse diske diye okuyabilirsin :)) FDisk atman gerekiyor. Sıfırdan Track ve Sektör leri oluştur, format komutunu Format C: /u olarak kullan. Bu büyük ihtimalle düzeltir. Eğer bu da düzelmezse BIOS'u yeniden yazman gerekiyor. Update yani. İnternetten indirip yazmaya çalışırsan sağlıklı olmayabilir. Virüs sonuçta PC de bir yerlerde duruyor. En iyisi teknik servislerde BIOS Writer vardır, onlarla yazdırabilirsin. Çok fazla da tutmaz ücret. Sonra FDisk ve Format için dediklerim aynen geçerli. Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.