Şimdi Ara

Experia E10i mini Jtag Sonrası Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, elimde eski bir telefonum vardı. Sony Experia E10i model, bu telefonu root ettim, bootloader kilidini açtım, kerneli ve romu yükledim. Gayet güzel bir şekilde istediğim uyan rom ları yükleyip bakıyordum deniyordum. Buraya kadar hiç bir sorun olmadı. Fakat daha sonradan kaza ile başka bir kernel yüklemesi oldu ve telefon öldü. Gidip bir tamirciye jtag yaptırdık, arkadaş jtag yaptı ve fransız versiyonu eski sürüm bir rom yükledi. Sorun olmaz diyip eve geldik, telefonu bilgisayara bağlayıp tekrardan root yapıp bootloader yükleyelim dedik, fakat root edip xrecovery yükleyebildiğim halde ne kernel yükleyebildim ne rom. Eskiden yüklenen hiç bir rom yüklenmedi. Bırakın kernel bile yükleyemedik. Şimdi sorum şudur arkadaşlar bu jtag olayından sonra bu yükleme sorunları olurmu. Ve bu sorunu nasıl aşıp tekrardan custom rom ve kernel nasıl yükleyebilirim. Bu arada şunu söliyeyim nette olan ve telefona uyan tüm yöntemleri denedim sayılır. Netten bak falan gibi cevap yazacaksanız hiç yazmayın)) Bu konuda bilgili arkadaşlardan fikir istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kimsenin bu konu hakkında bilgisi yokmu arkadaşlar!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mabanaxar kullanıcısına yanıt
    jtag işleminde sadece fransız romu mu kullanılıyormuş?
    Bence jtag yaptırdığınız yere gidip sorununuzu anlatın ve tekrar cihaza bağlayıp türkiye romu atmalarını söyleyin. jtag işlemine iyi para almışlardır bari düzeltsinler
  • Vallahi yükleyen arkadaş bu son sürüm diyor, zaten yüklediği rom sorun değil sony programı ile lrjinali yüklüyorum. Benim sorunum jtag dan önce root edip bootloader kilidini açtığım kernel ve istediğim rom u yüklediğim telefon neden jtag sonrası sanki beton bir duvaeın arkasında kalmış gibi hiç birşey yapılamıyor olması. Root ediyorum xrecovery de yükledim fakat daha önceden yaptığım gibi cNa kernel yükleyemediğim gibi birde rom yüklenmiyor. Sanki tamirci herşeyi kitlemiş gibi. Ona sorsan bişi yapmadım diyor, ve daha kernel falan bunlardan haberi bile yok. Bilgisiz biri yapıyor ama herhalde papağan gibi bir yerden görmüş öylece bilmeden anlamadan uyguluyor. Kısaca adamla gırtlak gırtlağa gelecektim tam 4 sefer yolladım geriye aynen geri getirdi. Sonunda yakasına yapışıp paramızı aldık ama telefona hiç bir şey yapamıyorum. Ben bu soruna ne sebeb olduğunu anlamaya çalışıyorum ve çok bakmaya rağmen bir şey bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.