Şimdi Ara

Expertiz yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, biliyorsunuz bayağıdır araç bakmaktayım sizleri de sorularımla baydım farkındayım lakin size bir sorum olacak. Şimdi bir araçta hanımla beraber bayağı bir kafa yorduk ve karar verdik. Araç Ford Mondeo 2010 2.0 TDCI 116 beygir full model.Bu araç Ford yetkili bayisinin 2. el departmanından satışta. Aracın geçmiş sahip kaydına baktım aile arabası filo aracı değil. Lakin kafama takılan bir soru var. Şimdi ben ekspertiz istesem Ford'a gitmek durumundayım amma velakin adamlar zaten Ford yetkili servisi. Şimdi aynı yerden ekspertiz almak biraz saçma değil mi ? Adam satacağı malı kötülemez sonuçta değil mi ? Kafamda deli sorular var ama bir yandan da adam bunca yıllık Ford yetkili bayi ve servisi piyasada ki itibarını da zedeleyecek birşey yapmaz diye düşünüyorum ama 2. el araçların hepsinde almadna evvel yaşanan kuşkularıda yaşamıyor değilim. Lütfen yardım edin. Ben ne yapayım ?







  • Başka yere gösterebilirmiyim diye sor kabul ediceklerinden eminim içiniz raat etsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde yetkili servisten aldigin sifir aracta bile boya cikabiliyorken, ben sizin yerinizde olsam baska bir ozel servisten expertiz raporu alirdim. Temkinli olmakta fayda var. Eskilerimizin de dedigi gibi "sonradan eyvah hayir getirmez" ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyCoDeR kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlar yaşadığım yerde tek Ford bayisi. Burada ki ustalar Türkiyede ki gibi değil aracı alıp götürdüğünde bir bak usta şuna alınır mı diye sorduğunda adam suratına avel avel bakıyor ( ilk aracımı aldığımda yaşadım biliyorum ) o yüzden bu adamlar tek yani burada.
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    ah be hocam olsa zaten yarın götürücem ama ne yazık ki yok... Burada usta kültürü de çok farklı...
  • Yetkili servisten cikan aracin motor ve yurur acisindan iyi seviyede olduguna eminim. Ancak kaporta acisindan terettutluyum. Atiyorum 2-3 yil sonra satarken boya degisen durumunun bildiginizin disinda cikmasi oldukca can sikar. Arac Insallah gonlunuze gore cikar arkadasim ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    hocam araç bu mondeo aracı gittim gördüm aracın tek sıkıntısı sol arka kısımda lokal boya var. Sahibinin dediğine göre uzun yolda giderken Ceylan çıkmış önüne ona çarpmamak için kırmış ama arka soldan vurmuş hayvana ( burada benimde başıma 3 defa geldi zibil gibiler)
  • Siz hangi ulkedesiniz. 7.7 bin euro yaziyor fiyatina. Bedava alicaksiniz hic dusunmeyin. Trde fiyati en az iki kati.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de tam alla alla adama helal olsun araba alırken eşine de danışıp fikrini önemsiyor ülkemiz yavaş yavaş medenileşiyor diye sevinecekken adam yurt dışından yazıyormuş meğer :)). Hocam espirisi bir yana yetkili serviste olsa Eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın derim çok duyduk güvenip aldıktan sonra satarken binbir şey öğrenip üzülen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    hocam Polonya'da yaşıyorum.
  • dowland33 D kullanıcısına yanıt
    hocam satacağım adamda ( ki ben bu araca rahat 6-7 sene binerim ) aldığım yere gidip expertiz yaptırmak durumunda. Eğer benim ekspertizden daha farklı bir durum ortaya çıkarsa zaten aldığım firmayı mahkemeye vererek bilir kişi raporuyla ara farkını hertürlü satıcı firmadan alırım isterse 15 yıl geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.