Şimdi Ara

EXTERNAL-CD-RW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bir cd-rw almayı düşünüyorum.Sistemim p266 mmx 64mb ram notebook.Sorum su ben bu alete ext cd-rw bağlayabilirmiyim. Yazıcıoğlunda bazı yerlere sordugumda bağlarsın dediler ama x4 hızından fazla yazamazsın dediler.Biçok yerde bağlıyamazsın dedi.Acaba hangisi dogru?



  • Bağlarsın.Hemde bal gibi.HP'nin external yazıcıları var.USB veya LPT1 portundan bağlanıyor.Bir tanıdığımın notebook'unda kullanıyorduk.USB'den bağlamıştık aleti ve 8x hızındada yazıyordu.Ayrıca bende işyerimdeki PC'mde gene HP external CD-Writer kullanıyorum.PC desktop ama yazıcı external.D-Writer'ı LPT1'den bağladım ve 4x'te yazabiliyorum.
  • Bağlayabilirsin ama yazma hızın biraz düşük olabilir.Aynı özellikte "128 ramli" bir notebook bende de vardı ve onunla da bazı denemelerimiz olmuştu.Eğer USB'den bağlarsan daha hızlı olur.Sana şimdi rakam vermem yanlış olur ama en azından sorun çıkarmadan kullanırsın...
  • baglasan ne yazacak ki? win98 mi yuklenir o mmx 266 ya? hem win95 bile desteklemiyordu bu hangisiydi bakimm haa yamahaaa.. dolayisiyla hic alma. fayda getirmez sana.. o paraya sistemini upgrade et daha faydali olursun kendine :-)

    yani mmx 266'yi win95 ile kullan daha iyi. win98 ile de calisir ama surum surum surunursun.. dolayisiyla mmx 226'yi benden tavsiye win95 ile kullan. boylelikle external cd-rw isi de otomatikman suya dusmus oluyor ok! [|)]

    edited by maat
  • Ben Pentium 233 işlemcili notebook'a Win ME bile yüklemiştim ve takır takır çalışıyordu.

    İşletim sistemini gayet iyi yüklersin ama EXT-WRITER'ların fiyatları da çok yüksek.Yani maat bu konuda haklı...
  • Sevgili maat arkadaşım sistemi su an için upgrade edemiyorum.Cunku belirttiğim gibi bu bi notebook.Ayrıca p266 bi sistem kullanıyorum.Çeşitli konfigurasyonlarla bu bilgisayarı baya hızlı bi şekilde kullanıyorum.SAna soyle ozetliyim bu bilgisayarın acılma suresı yaklasık 40sn ve biçok programıda cok hızlı bişekilde kullanıyorum.Yanı bu bilgisayarın kucumsemen bıraz garıbıme gıttı.Tamam belkı sıstem eskı gıbı gorunuyor ama bana gore eski değil bir notebook için.Ayrıca bu bilgisayar usb den modem ve dıgıtal kamera bağlıyorum.Yinede hızında bir azalma olmuyor.Bak konu nereden nereye geldi.Neyse sonuç olarak ben bu bilgisayardan cok memnunum ve birde cd-rw bağlamayı dusunuyorum.Ama yazıoglunda biçok yerde kesin bi şekilde bağlıyamazsın dediklerinde bilgisayar satıcılarının bilgilerinden suphe ediyorum. Hele ki bu yazıcıoglunda oluyorsa.
    Sonuç olarak ben bu alete cd-rw bağlıycam inat ettim.Belki bi cd yi 25-30 dk yazarım ama yınede o yazıcıoğlundakı adamlara ınat bağlıycam.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.