Şimdi Ara

Eyefinity hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese öncelikle iyi akşamlar. Saatlerdir araştırdığım bir konuda tam bir bilgi bulamadığım için konu açma gereksinimi duydum daha önce buna benzer açılmış konu varsa kusura bakmayın ben bulamadım.

    Sorum şu: Elimde HD7950 384 bit 3GB ekran kartı var üzerinde 1 adet DVİ, 1 adet HDMİ, 2 adet mini display port var. Monitörlerime gelecek olursak: 2 monitörümde DVİ 1 monitörümde VGA var ve bunlarla eyefinty sistem yapmak istiyorum ekran kartın kaldırmaz diyebilirsiniz çözünürlüklerim düşük oyunlar da eski oyunlardan olacak orta seviyede açsın yeter.

    1 monitörü direk DVİ den bağlayabilirim diğerini de pasif HDMİ>DVİ kablomla bağlayabilirim? burada sorun yok asıl sorun kalan 1 monitörde başlıyor. o kalan 1 monitör VGA oluyor, aktif DP>VGA dönüştürücüler 50tl civarı iken aktif DP>DVİ könüştürücüler 170tl civarında ben 2 DVİ monitörümü direk bağlayıp VGA'yı da aktif DP dönüştürücü ile bağlayıp kullanabilir miyim? Yoksa DP ye illa DVİ lerden birinin bağlanması mı gerekiyor?

    Birde son olarak 1. monitörüm DVİ girişli olan olacak ekran kartım 1. monitörü DP ye mi verir yoksa ben seçebilir miyim?

    Karışık sorduysam kusura bakmayın olay biraz kafamda karışmış durumda bu yüzden konu açtım umarım bilen birilerinden yardım alabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.