Şimdi Ara

F.Bahçeliler'den Şırnakspor'a yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bölgesel Amatör 2. Ligi'nde mücadele eden ve maddi imkansızlıklardan dolayı zor günler geçiren Yeni Şırnakspor'a, Fenerbahçe tribün gruplarından Genç Fenerbahçeliler yardım eli uzatıyor.

    Yeni Şırnakspor Kulübü'nün kuyumculuk yapan başkanı Bayram İlhan, futbolcuların kalması için evinin ikinci katını tahsis ederken, yemeklerini de kendi evinde yediriyor.

    Kendi gelirinin kulübün giderlerine yetmediğini ve zor durumda kaldıklarını belirten İlhan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan kulüplerine destekte bulunmasını istedi.

    Öte yandan Yeni Şırnakspor'un kalecisi Mehmet Kaya karşılaşmalara Fenerbahçe forması ile çıktığını öğrenen sarı lacivertli taraftarlar zor günler geçiren Yeni Şırnakspor'a yardım etmeye karar verdi.

    Genç Fenerbahçeliler'in resmi internet sitesinden yapılan bildiri şu şekilde:

    Basına yansıyan haberler doğrultusunda Şırnak Bölgesel Amatör 2'inci Lig'de mücadele eden Yeni Şırnakspor'un maddi imkansızlıklar nedeniyle zor günler geçirdiğini öğrenmiş bulunduk. Bunun üzerine Yeni Şırnakspor Kulübü Başkanı Sayın Bayram İlhan ile irtibata geçtik.

    Evvela takımın kalecisi Mehmet Kaya'nın Fenerbahçe forması ile maçlara çıkmasının sebebinin maddi imkansızlık olmadığını öğrendik. Mehmet Kaya'ya üzerindeki formayı kalecimiz Volkan Demirel hediye etmiş. Mehmet Kaya'da maçlara ısrarla bu formayla çıkıyormuş. Yani Mehmet'te bizler gibi fanatik Fenerbahçeli bir kardeşimiz.

    Telefon yoluyla irtibat kurduğumuz Bayram İlhan'dan, Yeni Şırnakspor'un ihtiyaçları hakkında bilgi istedik. Kendisi konuyla ilgili bizlere en kısa zaman içerisinde geri dönüş yapacağını belirtti.

    Kampanyaya destek vermek isteyen üyelerimiz info@gencfb.org adresine mail atabilirler. İhtiyaç listesini en kısa zaman içerisinde sitemiz üzerinden duyuracağız.








  • Bir Kramponda sen al Fenerbahçe'li.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.