Şimdi Ara

F/P kafaüstü kulaklık tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktata dediğim gibi kafaüstü kulaklık arıyorum pcde kullanıcam filmdi müzikti hepsini bu kulaklıkla dinleceğim.Şimdiye kadar hep phılıps shp1900 kullandım nedeni ise rahatlığı ve ucuz oluşu 7 ay filan kullandıkçan sonra bozuluyodu gidip tekrar 20 tlye yenisini alıyordum şimdi elimde 80 lira var bu paranın tamamıyla f/p bi kulaklık alıyım diyorum aklımda olanlar:

    Creative hq-1600
    Philips SHO8801

    Bunlar iyi gibi sanki.

    Rahat konforlu olsun, sesi 80 liraya artık ne kadar kalite olabiliyosa o kadar olsun, önerilere açığım.Bu arada mikrofonu nerdeyse hiç kullanmıyorum olsada olur olmasada. Shp 1900 gibi biraz büyük olursa kulağı tamamen içine alırsa daha iyi olur.

    Şimdiden teşekkürler.



  • Kulaklıklara baktım aklımada yattı hani galiba ses olarak pek farkları yokmuş yanlız biri yarı açık diğeri tam kapalıymış, onu anlamadım nedir bu yarı açıklık?
  • O zaman kapalı olan 662'yi alıcam öylese bu arada bilgisayarda kullanıcam ama bi hayli eski ve ses kartıda onboard amfiye ihtiyaç duyar mı?
  • Fiio e3 aldım gelene kadar kulaklık almıyım dedim dün geldi şu andaki kulaklığımın bassları fena derecede artırdı ses seviyesinide, kulaklık almaktan vazgeçtim ama şimdide bazı şarkılarda kulaklıkta hafif bi cızırtı oluyo sadece müzik yavaşladığı anlarda farkediyosunuz ama oluyo ayrıca çoğu ensturman birbirine girmiş gibi çıkıyo sesi kısaca amfiyi kaldıramadı bu kulaklık şimdi tekrar almaya karar verdim.hd662'yi düşünüyorum ama cept para cardla alıcam oda sadece hızlıal ve d&r'da çalışıyor.

    Özet: Şu anki kulaklığım amfiyi takınca performansı arttı ama seste cızırtı oluyor bu olmuycak kaliteli kulaklık arıyorum.Hızlıal veya d&r'ın sitesinden olmalı cept para cardla alıcağım için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.