Şimdi Ara

F2 PROBLEM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben B&H adlı amerikan firmasından internet aracılığı ile 12 martta F2 aldım.dışardan daha ucuz olduğu için yaptım.kullanıyodum şarzı bitti.taktım bilgisayara şarz olması için battery full diyo.çıkarıyorum makineyi low battery dio.şarz olmuyor yani.

    cowon america ile irtibata geçtim ancak yazışmalar ingilizce olduğu için pek bir şey anlamıyorum.bende panatel ile irtibata geçtim dedimki böle böle ne yapmalıyım.dedilerki dışardan gelen ürünlere parası ile dahi hizmet vermiolarmış.

    bende şöle bişey düşündüm tr den alınmış bir f2 nin seri nosunu sölicem onlara dicemki makinem f2 seri nosu da şu (onlarda hemen sistemden bakıcaklar evet tr den alınmışsa yardımcı olucaklar) bakacaklar doğruysa sorunumu öğrenicekler ve çözümü izah edicekler.

    benim şansım bu problem aletin servise gitmesine gerek olmadığı sadece yazılımının değiştirilmesi gerektiği bir problem.yani bana nasıl yapacağımı sölicekler aleti istemicekler.

    tek lazım olan adamların benim ürünümü orjinal sanmaları ki yardımcı olsunlar bana türkiyeden f2 almış arkadaşların yardım etmeleri çok ama çok önemli







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.