Şimdi Ara

F30 BMW 320i ED SATIŞTA hepimize hayırlı olsun!!!!!! (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.171
Cevap
33
Favori
155.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, 3.20 ied luxury sahibiyim, sizce araca komple 150 mikron amerikan film uygulaması yaptırsam, aracın boyasına zararı dokunur mu acaba? Öncesinde 2 kat boya koruma atacak işlemi yapan arkadaş, sonax firmasında yaptıracağım bu arada. 2000 lira fiyat verdi pazarlıklı, sizce yaptırmalı mıyım? Hali hazırda komple kaput ve yarım çamurluk koruma mevcut, komple istememde ki amaç özellikle kapı çarpmaları, kuş pisliği, dolu ve derin çizikleri önlemek, fikirlerinizi merak ediyorum.
  • Değerli arkadaşlar merhaba, öncelikle yaklaşık 1.5 yıldır izlediğim forumunuzdaki yararlı bilgiler için çok teşekkürler. 2000 kasım ayında aldığım 320i E-46 kasa aracımı (son kuruşuna kadar verdiğim parayı helal ediyorum) geçen yıl satarak 15-08-2014 de 320ied yeni aracımı borusandan aldım.Araç şu an 9500 km de. Yaklaşık 2 aydır araçta rölantide sağa ve sola titreşim(salınım) yapmakta , klima açıkken bu titreşimi 2 kat fazla hissediyorsunuz(geri vitese aldığımızda araç sabitken titreme çok daha fazla hissediliyor).Son 10 gün içinde araç Ankara Borusan Birlik servisinde iki farklı günde bakıma girdi , araçta bir sorun olmadığı Almanya dan gelen bilgi doğrultusunda yazılım yükleme işlemi yapıldığı söylenerek aracımı teslim aldım.Araçta sorun aynı şekilde devam ediyor(borusan teknik elemanlarıyla ağız dalaşına girmemeyi önceki yıllarda öğrendiğim için sustum), önümüzdeki pazartesi aracım Balgat Borusan servisine teslim edilecek.
    Buna benzer sorun yaşayan ve çözümüyle ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler...




  • İyi geceler arkadaslar 320 ied m paket arac dusunuyorum hatta bugun test surusune de ciktim ancak satis temsilcisi konsolun m pakette bej rengi bulunmuyor dedi sadece koltuklari bej yapabiliyormusuz var mi bilginiz elinde olmadigi icinmi oyle dedi acaba bu arada 40. Yil serisinden konustu hanimefendi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Elmanders E kullanıcısına yanıt
    farkındaysan koltuklar bej direksiyon bejmi sence?
    sadece modernline da bej mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan2142

    farkındaysan koltuklar bej direksiyon bejmi sence?
    sadece modernline da bej mevcut.

    Adam ne demiş yukarıda ?
    Sadece koltuklar bej olur mu demiş , Satıcı hayır demiş.
    Düzgün okursan sevinirim.
  • Elmanders E kullanıcısına yanıt
    konsolun m pakette bej rengi bulunmuyor dedi

    algıda seçicisiniz galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elmanders

    Alınabiliyor diye biliyorum, aşşağıdada alınmış bazı örnek araçlar var.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-elibol-dan-borusan-0-km-320-40.yil-estoril-mavi-229232839/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-hatasiz-40.yil-ozel-uretim-230366826/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2015-sifirdan-farksiz-320i-40-yil-serisi-m-paket-estoril-mavi-217409754/detay

    Evet benim istedigimde ortada ki arac gibi konsol bolumu de bej digerleri gibi sadece koltuk degil ve kadinin dedigi m pakete gectigin zaman sistem otomatik konsol bolumunu siyah yapiyor dedi olmadi siyaha donecem artik bir de bu ara arac almak mantiklimi sizce yilbasinda yenilik olacak mi pisman olmayayim tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar arkadaşlar,
    Forum uzun zamandır sessiz kalmış.Lütfen bu muhteşem araç için bildiklerimizi karşılaştıklarımızı başımıza gelenleri... diğer aile üyeleriyle paylaşalım.Bu şekilde düşünüyorum çünkü bu aracı kullananları hatta tüm Bmw serilerini kullananları aynı aile bireyi olarak görüyorum ve trafikte gördüğüm zaman da onlara karşı sempati duyuyorum.Umarım tekrar canlandırırız bu forumu.
    Bu arada yeni aracım Bmw 320i ed mi Ağustos ayında Ankara Balgat Borusan'dan aldım ve her an iyi ki almışım diyorum arabamı her gördüğümde mutlu oluyorum.Şu an aracım 7500km de ve yakıt ortalamam toplamda 6.4 litre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acem06

    Değerli arkadaşlar merhaba, öncelikle yaklaşık 1.5 yıldır izlediğim forumunuzdaki yararlı bilgiler için çok teşekkürler. 2000 kasım ayında aldığım 320i E-46 kasa aracımı (son kuruşuna kadar verdiğim parayı helal ediyorum) geçen yıl satarak 15-08-2014 de 320ied yeni aracımı borusandan aldım.Araç şu an 9500 km de. Yaklaşık 2 aydır araçta rölantide sağa ve sola titreşim(salınım) yapmakta , klima açıkken bu titreşimi 2 kat fazla hissediyorsunuz(geri vitese aldığımızda araç sabitken titreme çok daha fazla hissediliyor).Son 10 gün içinde araç Ankara Borusan Birlik servisinde iki farklı günde bakıma girdi , araçta bir sorun olmadığı Almanya dan gelen bilgi doğrultusunda yazılım yükleme işlemi yapıldığı söylenerek aracımı teslim aldım.Araçta sorun aynı şekilde devam ediyor(borusan teknik elemanlarıyla ağız dalaşına girmemeyi önceki yıllarda öğrendiğim için sustum), önümüzdeki pazartesi aracım Balgat Borusan servisine teslim edilecek.
    Buna benzer sorun yaşayan ve çözümüyle ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler...

    Aracın arızası neymiş,belli oldu mu acaba?




  • merhabalar arabamdan çok memnunum fakat sıkıntı irili ufaklı saçma sapan çizik ve göçükler
    boyatsam dert
    boyatmasam düzelttirmesemde gözüm takılıyor
    bir çözüm yok mu boyasız rötuşlar düzeltme gibi
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.