Şimdi Ara

f6 ya basınca bilgisayarın donması touchpad in çalışmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese günaydın bilgisayarıma ilginç birşey oldu. iki gündür bilgisayarda virüs olabilme kapasitesi olan hiçbirşey yüklemememe rağmen lenovo bilgisayarımın f6 da bulunan touchpad açma/kapama tuşuna basınca bilgisayar yaklaşık 5 saniyeliğine donup devam ediyor. bastığımda touch pad de çalışmıyor bastığımda. donanımsal diyedüşünmüştüm aynısını ancak aynı tuşa fn ile basınca tuş işlevini yapıyor ve donmuyor. sebebi sizce ne olabilir yardımcı olabilirsenz sevinirim.
    not: f tuşlarının birinci fonksiyonu normalde fn ile kullanılan ses açma kapama uçuş modu vs. ; ikinci fonksiyonları yani fn ile kullanılanlar ise f1 f2 f3 vs)
    Laptop Lenovo G5070 i7 4510U 8gb ram 64bit vs.



  • Selamlar,

    Geneli itibariyle synaptic kullanıyorsanız yazılımla alakalı bir sıkıntıdır. Bu yazılımın güncelini bulup kurduğunuzda sorun düzelebiliyor. Bazen güncelini değil windows un sertifikalı sürücüsünü de kullanmak gerekebiliyor. Bunu deneyerek bulmanız gerekli yapmanız gereken işlem touchpad ile ilgili bütün yazılımları kaldırın windows update kendi drivelarını kursun bir deneyin olmazsa üretici sitesinden yada synaptic sitesinden güncel driverları kurun..

    Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler driver ını kaldırdım bilgisayarı yeniden başlattım otomatik olarak driverı tekrar yükledi şu an sorunsuz çalışıyor gibi gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.