Şimdi Ara

Fabrika kurmama yardım eder misiniz lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Sıfırdan bir fabrika kurma görevini üstlendim. Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı?

    Kurulacak fabrika için üzerime düşen kısım ilk olarak makineleri almak.

    Tesiste 60ml, 100ml, 500ml ve 1000ml jel formunda sıvı, 5lt, 10lt, 20lt ve 25 lt içme suyu formunda sıvı dolumu yapacak makineler olacak. Bu makineleri almak için internette gezindiğimde hem çok fazla çeşit bulamıyorum hem ortalık karma karışık.

    Şişelerin tamamı plastik olacak. 20lt ve 25lt'lik şişeler metal teneke de olabilir. Günlük üretim kapasitesi 60ml'lik şişeden 24 saat için 1,000,000 adede kadar, 100ml'lik şişeden 500,000 adede kadar, diğer şişelerden de günlük 100,000'er adet doldurmak gerek.

    Daha şişe kapakları kapatılacak, belki ağızlarına kapak kapatılmadan önce alüminyum folyo yapıştırılacak, kapak üzerine güvenlik bandı yapıştırılabilir, şişe üzerine etiket yapıştırılacak..

    Bu konularda hızlıca yardım alabileceğim bir devlet kuruluşu, mühendis odası ya da benzeri bir yer var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz lütfen.








  • Siz hiç bilmediğiniz iş hakkında bilen birinden yardım almak istiyorsunuz, ancak bu durum çok riskli hocam. Az çok bildiğiniz konuda destek almak bir nevi kurtarır ama bu şekilde tavsiyeyle çok ilerleyemezsiniz.


    Fabrika kurulumu yapmak için öncelikle sektördeki örnekleri incelemeniz gerekiyor, makine sahasını kurarken o sahada çalışacakları da organize etmeniz gerekiyor. Danışacağınız kişilerden biri, o sahada çalışacak, çalışmış insanlardan biri olmalı, birisi böyle bir organizasyonu denetlemiş, başında durmuş biri olmalı, bunlar da sizi kusursuz yönlendirmeli ki başarılı olun...


    Odalara gidip yardım talep edebilirsiniz, benzer sektördeki kişilerden yardım talep edebilirsiniz fakat bu durum ne kadar kurtarır malum...Tavsiyeyle giden, başarılı olan iş çok nadir gördüm hocam, büyük çoğunluğu ortaklarının tavsiyesiyle yürüdü ve genelde daha çok bilen ortak kopup gitti.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.