Şimdi Ara

Face it mi esea mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sizce hangisi daha iyi birde kullananlar eksilerini artılarını yazabilir mi



  • Bana göre esea. Faceit'in en basitinden afk sorunu oluyor . Birisi çıktığında yerine başka bir oyuncu gelmiyor. Bunun yanında faceit ücretsiz kullanılabildiği için birçok düşük seviyeli seni çileden çıkartabilecek oyuncu mevcut.
  • faceit ücretsiz olduğu için afk kalanlar trolleyenler çok. 10 maçta 3-4 maç güzel geçiyor ve serverler avrupada olduğu için ping olabiliyor. Esea trolleyen çok çok az ve cezası büyük maçlar güzel ping en fazla 50 .
  • Bende Steam' de Global oldum artık zevk vermiyor oynadığım maçlar. Esea var aklımda, biraz araştırdıktan sonra geçmeyi düşünüyorum.
  • Faceit premium oynarsanız hiç bir sıkıntıyla karşılaşmazsınız, yüksek elo'ya çıkarsanız premiuma'da gerek kalmadan çok güzel maçlar dönüyor.
  • esea kadar boş bi yer yok kesinlikle faceit afk kalıyorlar trolluyorlar diyenlere bakmayın premium alırsanız bu olmaz zaten almasanız bile, global + olan arkadaşlar 10-15 oyun attıktan sonra ne kadar sağlam maçlar olduğunu göreceksiniz. Esea alırsanız olacakları söylüyorum oyuna giren herkes bir birini flameler amaçları sadece adam vurmak olan exit frag bekleyen adamlarlarla sıkıcı oyunlar gir en çok adamı vurmak için oyna çık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjenrobbenn -- 20 Şubat 2017; 13:3:42 >
  • Esea aldım steamden geçende girdik 3 arkadaş oyuna şerefsiz bir Alman geldi Cache B Rushlıyor sonra niye yardım etmedin diyen sövmeye falan başladı ikinci el yine aynı awp ile ıskaladım ne kadar kötüsün oyunu sil falan diyor çöktüm ben direkt 4. El oyundan attılar beni, arkadaşlar Yen'i oylama bilmiyorlar. 3 pre girdiğimiz oyundan atıldım. -4 karma vermiş 2. Maç'im birde direkt para iadesi istedim. Verdi steam sağ olsun daha almam 5-10 dkya anca maç buluyor zaten onu bekleyene kadar ohoo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle esea
  • Esea: Düşük pingle oynarsın (Esea'nın Tr serverı var), High Elo maçları inanılmaz keyiflidir, Troll fazla yok, Cezalar ağır... Buna mukabil, maç bulma süresi uzun, adım başı toxic player, birbirini blocklayıp hala daha küfür etmeye çalışan Türk bebeleri...

    Faceit: High Elo maçları bunda da keyifli, Troll var ama premium alırsan bunun önüne geçersin (faceit premiumlar sadece diğer premiumlarla maç oynama hakkına sahip olur), Katılabileceğin çeşitli turnuvalar var. Turnuvalardan kastığın puanlarla kendine faceit üzerinden hediye eşya alabilirsin. Zamanında araba veriodu. Buna mukabil, ciddi anlamda server sıkıntısı var. Bütün oyunların ortalama ping değerinin üzerinde olur.

    Ben 6 kere esea aylık üyelik aldım. Oyun kalitesine lafım yok ama kesinlikle ödediğin ücreti karşılayacak kadar temiz bi ortam sunmuyor. Tr serverıda açıldığı için ergen beyinler doluştu artık. Adam oynayamıyor, beceremiyor ya; trollüyormuş gibi yapıyor. Bu karakterdeki insanları Cs:Go formunda da bolca görürsün. :)

    Faceit premiuma gelince... 2 kere aldım. Ping sorunu olmasa kesinlikle esea'yı döver. Ping sorunu dedim diye 130 140 ping düşünme. 110 ve altı. Bazen 70 olur bazen 95...

    Bence ikisini de tecrübe etmen daha iyi. 1 musibet, 1000 nasihattan yeğdir misali...




  • faceit

    esea rws kasmaya çalışan bebelerle dolu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faceit hile ile item almaya çalışan çoluk çocuk dolu adminlerin umrunda degil.
  • benim rütbem mge önerirmisiniz peki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leagle95

    benim rütbem mge önerirmisiniz peki ?

    Tokatlarlar hocam.




    Faceit.
  • türklerin olduğu hemen hiçbir platformdan hayır beklemeyin. sadece cs değil hemen her oyunda malesef bu böyledir.

    toksik olma konusunda, hile hurda konusunda falan türklerin eline kolay kolay kimse su dökemez. yıllarca knight online, wow falan oynadım oradan biliyorum.

    faceitte alman ve hollanda serverlarında ping olmaz. rütbe sistemi çok daha iyidir.

    yeni başlarsınız, zaten mm rankınız supreme ve üzeriyse 5-10 maç sonra 1600 1700 elolara kadar çıkınca kaliteli maçlar atmaya başlarsınız. eğer premium üyeyseniz sadece premium maçlar atarsanız zaten neredeyse her maç kaliteli geçer.

    lig sistemi var, puan kasıp item alabilirsiniz. bazen öyle liglere düşebilirsiniz ki kimse puan falan kasmıyordur, aylık 20 winle bile 100 liralık bir item alacak kadar puan alabilirsiniz çok rahat.

    eğer premade giriyosanız güzel turnuvaları var. birinci olmanıza falan gerek yok, amaç katılıp eğlenmek kendini denemek zaten. 5v5 turnuvalar çok güzel oluyor.

    dezavantajı hile açan açar, o maçınız berbat olur. sonra herkes raporlarsa kesinlikle banlanır ama bu ban süreci 2 gün de sürebilir 20 gün de. daha güçlü bir anti hilesi olursa faceit esea ile karşılaştırılmaz bile. gerçi esea'da da varmış hem de o kadar reporta rağmen ban yemiyormuş kaç tane konu gördüm. faceitte kesinlikle banlanır. support ile çözemezseniz reddite bir konu açarsınız ve kesinlikle sonuç alınır.

    ping konusu sanırım göreceli. ben hiç 60 pingden yukarıda oynamadım alman ve hollanda serverlarında. fransa genelde 70-75 civarı olur, isveç sıkıntı sadece, 100 civarı oluyor isveçte.

    diğer bir dezavantaj ise adam kickleme olmaması. yani +right yazıp afk kalan adama hiçbir şey yapamamak ne demek kardeşim? premiumda bile kicklenmiyor. trollük yapan oyunun içine eden kimseyi de kickleyemiyorsunuz.

    velhasıl kelam 2 ay esea oynadım, bir daha öldürseler girmem. zaten başlangıçtaki rank sistemi o kadar kötü ki o bile oynamamaya yeter bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 22 Şubat 2017; 16:22:48 >




  • faceit ne zaman girsem maç buluyo hep 1-2 kişi bekliyoz iptal oluyo

    veya knife round kaybedince quit atıyolar
  • Novalar MG'ler bile Esea Almış Yani Parası Olan Alıyor Birde Trolüne Karma Veren İnsanlar da var Belirli Bir Ranka Kadar Başlamış Maçlara da Girebiliyosun Kaybedilen Maç da Oluyor.Faceit Bedava Fakat Premiumu Var Tavsiyem Faceit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.