Şimdi Ara

Facebook hesabım kilitlendi ve kayıtlı e-posta adresinin şifresini bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sorunun çözümünün olduğu konulara ileteceksiniz beni biliyorum ama hepsine baktım bunun çözümünü bulamadım. Belki de 2007-2008 yıllarında kurduğum bir facebook hesabının şifresini Ekim 2022 de buldum ve görüp utandığım eski fotoğrafları silip sevdiklerimi indiriyordum ve çok fazla fotoğraf, arkadaş sildiğim için hesabım kilitlendi. Hesabı kurtarma sayfasında sadece e-posta ile kod alma kısmı çıkıyor ve şifresini kesinlikle bilmediğim, allah bilir doğum tarihine 1 ocak 1910 yazdığım bir e-posta adresi çıkıyor, yıldızlanmamış kısımlardan e-postanın ne olduğunu buldum ancak şifresini bulmama imkan yok. Her şeyi denedim, e-postayı kurtarmaya çalışıyorum ve otomatik sistem bilgiler yanlış diyor. Facebook un sağladığı bütün çözümler beni e-posta ile kod almaya yönlendiriyor. Tek çaremin kimlik fotoğrafı yükleme olduğunu düşündüm ancak o sayfa da sadece "topluluk standartlarını ihlal eden" hesaplar için kurtarma olduğu için ticketımı gönderemedim. Şimdi size hesap hakkında bilip bilmediğim her şeyi yazıyım ve o hesaba girmek için ne yapılabilirse lütfen yardımcı olun.


    Facebook Hesabının uzantısı, e-postası, Kullanıcı adı, şifresi. (Bildiklerim) "Not: Facebook hesabına kayıtlı bir telefon numarası yok."

    Facebook hesabına kayıtlı e-postanın şifresi, e-postanın kurtarma maili, e-postanın kurtarma telefon numarası. (Bilmediklerim)


    Şu kimlik olayını halledebilirsek, hesabımın e-posta adresini facebook yetkililerine değiştirtebilirsek sorun çözülebilir var mı bir çözümü bunun...








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.