Şimdi Ara

Facebook hesabıma giriş yapamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar.

    Yaklaşık 1.5 hafta önce crack yapmam sonucu bilgisayarıma virüs bulastirip resmen crack mağduru olmuş bulunmaktayim. Bundan ötürü maillerime sızıp sosyal medya hesaplarimi patlattılar. En çok zaman geçirdiğim Facebook hesabımi alsam yeterli bunun için çabalıyorum fakat bir türlü hesaba giriş yapamıyorum. Hesabın giriş id ve pw benim elimde şuanda.

    Görsellere göre sırayla giriş yapamama nedenlerini anlatacagim;


    1. Görsel: "başka bir cihazdan onay ver." Başka bir cihazda hesabım açık değil, açık olsa bile şifreyi bir çok kez degistigim için oturum kapanacakti herhalde?

    2. Görsel: Arkadaslar buradaki kurtarma seçeneklerinin hiç birine sahip değilim. Ayrıca ben daha önce Google auth vb güvenlik programlarına Facebook hesabımı entegre etmedim. Elimde yedek kodda yok. Diğer seçenek ilk fotoda var zaten.

    3. Görsel: arkadaşlar bu seçenekte kişiden kişinin doğru kişi olduğunu onaylamak için kimlik, pasaport, ehliyet vb resmi belge isteniyor. Ehliyetimi ve kimliğimi daha çok kimliğimi defalarca Facebook desteğe ilettim, "Atıyorum" 10 defa gonderdiysem 7sinde tamam sen olduğunu onayladik hesaba giriş yapabilirsin diye geri dönüş geldi fakat bu adımdan sonra giriş yapmak için Facebook'a giriyorum ve ekte bulunan resimdeki adımlara gene önüme çıkıyor. Burada bana düşen tüm vazifeleri doğru yapmama rağmen Facebook ısrarla beni neden hesabıma sokmuyor? E-posta bende şifre bende ayrıca ben olduğumu kanıtlamak için kimlik fotografimi paylaşmisim? Facebook derdin nedir? ..


    Arkadaşlar sorunum bunlardab ibarettir.

    Aynı sorunu yaşayıp çözüme kavuşturan arkadaşlardan yanıt bekliyorum.

    Teşekkürler, iyi forumlar.








  • aslında adımları doğru yapıyorsunuz. kimliğiniz onaylandı maili geldiğinde mailde bir koda benzer şifre olur. o kodu/şifreyi kullanarak hesaba girebilmeniz gerek.

    burdan da yardım almayı deneyebilirsiniz.


    https://www.youtube.com/watch?v=tJepahfy5K0

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.