Şimdi Ara

Facebook metaverse alışverişlerinden fahiş komisyonlar alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook metaverse alışverişlerinden fahiş komisyonlar alacak



    Apple’ın mağaza içi satışlarda uyguladığı yüzde 30 pay kesintisini adaletsiz bulduğunu her fırsatta dile getiren Facebook, güç kendisine geçtiğinde daha da fazlasını talep etmekten geri durmuyor. 



    Facebook’tan metaverse darbesi



    Metaverse dünyasına büyük yatırımlar yaparak çatı firmanın ismini de Meta olarak değiştiren Marc Zuckerberg, bu dünyada geliştiricilerin gelir modeli oluşturmasına izin verecek. 



    Ayrıca Bkz.Binance ilk çağrı merkezi hizmetini Türkiye’de başlatıyor



    Horizon Worlds platformunda NFT satışları ve Meta Quest mağazasında gibi çeşitli yollar sunacak olan Meta firması bununla birlikte absürt bir paylaşım politikası güdüyor. Metaverse dünyasında yapılan satışlarda yüzde 47.5 seviyesine kadar kesintiler yapılacak. 



    Met Quest mağazasında yapılan satışlarda yüzde 30 donanım kesintisi uygulanacak. Horizon Worlds da devreye girince yüzde 17.5 kesinti daha olacak. Meta bu fiyatlandırmanın oldukça rekabetçi olduğunu düşünüyor. 



    Apple ise gelişmelerin ardından cevap verme gereği hissetti. Meta’nın kendi mağaza kesintilerini eleştirirken kendi bünyesinde mutlu bir şekilde kesinti yapabildiğini dile getirdi. 

     




    Kaynak:https://www.macrumors.com/2022/04/13/meta-cut-on-purchases-despite-apple-complaints/







  • Adamın tipi bir nevi psikolojisin tahlili için yeterli, insan olarak soğuk profilini icraatlarına döküyor. bun mantığa sahip birisi niye daha fazlasını istemesin ki.

  • Meta verse, meta için başlamadan bitmiş.

  • Tipik yahudi, kontrol ellerine geçti mi adamın kıçındaki donunu alırlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LoL ben yozlaşmış abd’nin güdümümde olan metaya ne tek cent para yatırırım ne de gider orada dükkan açarım. Tamamen çöp bir proje detaylara bakmaya bile gerek yok. Herifler hem gücünü devletten alıyor hemde vergi ödemiyorlar şirketrokrasi mantığını özümsemişler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanal paradan sonra sanal dünyayı satıyorlar, bir yerden sonra kimin zengin kimin fakir yaşayacağınıda kendileri seçmek isteyecekler.

  • short short short allah kahretsin long girmiştim

  • Bedava bir şey yok ve bu adamlar tüccar. Sana ihtiyacın olacak bedava bir ürün ve hizmet verip onun üzerinden milyarlarca dolar kazanmanın yolunu biliyorlar. Elon Twitter'ı boşuna satın almadı. Dünyadaki en ünlü kişilerin tüm kişisel verilerine sahip olduğunu düşünün, ne yazmış, görüşü ne DM'de neler dönüyor, gizli planları ne, metresi kim, hangi hisseyi alıp neyi satacak sen biliyorsun. Mark da ondan farklı değil. Ama bu Meta gibi, NFT ve kripto para gibi henüz insanların kumar olmadığına tam inanmadığı sektörler böyle kolay para kazanmanın tek ve kolay yolu komisyonlar.

  • Marktada ne para ver be biraderr

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.