Şimdi Ara

Facebook Reels videoları 90 saniyeye uzuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook Reels videoları 90 saniyeye uzuyor
    TikTok ile başlayan dikey video paylaşım konsepti ilk dönemlerinde 15 saniye gibi kısa sürelere yer verirken, rekabetin artması ile birlikte giderek yükseldi. TikTok hali hazırda 10 dakikaya kadar video yükleme imkânı tanıyor. Facebook da Reels sürelerini uzattı.



    Facebook Reels video sürelerinde yeni dönem



    Instagram platformunda olduğu gibi Facebook platformunda da Reels kısa video sekmesi kullanıcı tecrübesinin önemli bir parçası haline geldi. Yapılan açıklamaya göre Facebook Reels videoları 60 saniyeden 90 saniyeye uzatıldı.



    Ayrıca Bkz.Facebook veri sızıntısına 265 milyon Avro ceza



    Böylece kullanıcılar biraz daha fazla içerik ekleyebilecek. Diğer taraftan Grooves görsel ritim teknolojisi ile bir klipteki hareket ile şarkıdaki ritmin dengelenmesi sağlanıyor. Bu özellik TikTok ve Instagram Reels sekmelerinde de kullanılıyor.



    Diğer taraftan mevcut bir şablondan oluşturulmuş klipleri kendi şablonlarınız ile değiştirebileceksiniz. Böylece trend şablonların avantajlarını kullanabileceksiniz. Yeni özellikler bu haftadan itibaren kullanıcılara sunulmaya başladı.




    Kaynak:https://www.engadget.com/facebook-stretches-out-reels-to-a-maximum-90-second-length-194628208.html







  • önce hikayeleri uzattılar şimdi reelsleri. reelslerin zaten anlamlı olmasının sebebi kısa olması idi, kısa sürede neler anlattığına bakıyorduk. bari ileri geri sarma imkanı tanısınlar yoksa bilerek uzatan kişilerin videolarında boş zaman geçiriyoruz.

  • IrrepertuX kullanıcısına yanıt

    Snapchat'i yendiler. Şimdi sıra TikTok'ta.

  • Hey gidi feys ne siteydi be bi aralar

  • scientia kullanıcısına yanıt

    ama tiktok artık düşmez. snaptan insanlar para kazanamıyordu yeteri kadar. ama tiktokta para kazanabiliyorlar. bu yüzden tiktokun düşeceğini zannetmiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.