Şimdi Ara

Facebook Topluluk Sohbetleri başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook Topluluk Sohbetleri başlıyor



    Facebook’un Discord tarzı sesli görüşme kanalları sunmayı amaçlayan Topluluk Sohbetleri test sürecinin ardından yavaş yavaş dağıtıma başlıyor. Yaklaşık 3 milyar kullanıcı daha odaklı sesli sohbetler oluşturabilecek.



    Facebook Topluluk Sohbetleri nedir?



    Facebook üzerinde normalde oda şeklindeki gruplarda sesli sohbetler edilebiliyordu ancak bunlar tek seferlik sohbet şeklindeydi. Yani bir kere başlatılıyor ve sona erdiğinde erişim olmuyordu. Discord tarzında ise sürekli açık kanallara istendiği zaman katılıp bir sohbet başlatmak mümkün oluyor.



    Ayrıca Bkz.Facebook, Instagram ve WhatsApp'a ücretli özellikler geliyor



    Facebook Topluluk Sohbetleri işte burada devreye giriyor. Gruplar içerisinde sürekli açık bir sohbet kanalı oluşturmak veya belirli konulara yönelik sesli veya görüntülü görüşmeler yapmak mümkün oluyor. Yöneticiler katılımcıları susturma veya engelleme gibi yetkilere sahip. Ayrıca istenen kelimeleri sistem otomatik olarak filtreleyebiliyor.



    Alt kanalların da oluşturulabildiği Facebook Topluluk Sohbetleri ayrıca Messenger üzerinden de erişilebilir olacak. Önümüzdeki haftadan itibaren topluluk sohbetlerinin dağıtımına başlanacağı belirtildi.




    Kaynak:https://www.engadget.com/facebook-messenger-community-chats-163119498.html







  • Telegrama rakip

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.