Şimdi Ara

facebook ve twitter sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni notebook aldım face'te bir şey görünmüyor twettirde sayfalar aşağı kaymıyor nasıl bir sorun var yeni programlar neler yüklemeliyim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: rw21

    Arkadaşlar yeni notebook aldım face'te bir şey görünmüyor twettirde sayfalar aşağı kaymıyor nasıl bir sorun var yeni programlar neler yüklemeliyim.

    Başka tarayıcı denermisin ?
  • Dostum başka tarayıcı indiremedim java vs. programlarından hangisini indirmem lazım açılmıyor birçok şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rw21

    Dostum başka tarayıcı indiremedim java vs. programlarından hangisini indirmem lazım açılmıyor birçok şey.

    İnternet explorer güncelle . başka tarayıcı sevmiyorsa

    Ama Google Chrome öneriyorum.
  • google chrome kabul et ve yükle diyorum yüklemiyor ki sıkıntı var ama anlamadım.
  • başka yardım edecek olan yok mu acaba
  • Dostum benim sana bu durumda kesin çözümüm pc nin yedeğini alıp güzel bir format at, güncelmelerini yap ve temiz bir şekilde kullanmaya başla.. Herşeyi denediysen java hatası oluşmuştur pc inde bu da yüksek olasılıkla virüs kaynaklı bir hatadır. Kesin çözüm format at gitsin.. ;)
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bu aralar iki sıkıntım var.. Biri facebook ile alakalı diğeri ise twitter ile ilgili.. Face de yaşadığım sıkıntı şu; Hesap ayarları < Güvenlik kısmına geldiğimde giriş bildirimleri kısmını aktif yapmak istiyorum. Düzenle kısmına tıkladığımda E-Posta seçeneğini işaretliyorum. Değişiklikleri kaydet dediğimde bana hata mesajı olarak resimdeki uyarıyı veriyor. Bu sorunu tam olarak nasıl çözebilirim. Yardım konularını satırı satırına inceledim olmadı. Chrome ve Explorer üzerinden girdim yine olmadı. Başka bir pc den girdim eski sürüm Explorer denedim yine olmadı.. Son çare notebook u formatlıyım dedim az önce onuda yaptım yine aynı hata ile karşılaştım. Bu benim için ciddi bir konu. Yardımlarınızı çok rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim ilgili arkadaşlara.

     facebook ve twitter sorunu




  • Facebook üzerinde yaşadığım bir diğer sorun ise şu; bu hesabımı yeni aldım ve eski telefon numaramı diğer face hesabımda güvenlik amaçlı kaydettiğim için yeni facebook hesabıma girişini yaptığımda resimdeki hata mesajı ile karşılaşıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ve yeni facebook hesabıma aynı numaramı tekrar nasıl tanımlatabilirim. Bu işlemin kesin çözümü tam olarak nedir? Yardımlarınıza minnettar kalacağımdan emin olabilirsiniz.. İlginize şimdiden teşekkür ederim.



     facebook ve twitter sorunu
  • Twitter üzerinde yaşadığım sorun ise şu arkadaşlar; Twitter hesabımı artık kullanmak istemiyorum. O hesabı kapatım aynı mail ile tekrar yeni bir twitter hesabı almak ve kullanmak istiyorum. Twitter ismimi yada mail adresimi değiştirmek istediğimde resimdeki gibi hata mesajı veriyor. Hata mesajını kırmızı ile işaretledim. Bu hatayı hesabı silmek istediğimde de aynı şekilde alıyorum. Bu sorun twitter dan kaynaklı genel bir sorun mu yoksa ben nerede yanlış yaptım :\ Daha önce bu şekilde hesabı bir kaç kez kapatıp tekrar aktif yapmıştım. Şimdi ne mailimi ne twitter ismimi değiştirebiliyorum, ne de hesabı kapatabiliyorum :((( Şifre giriş ekranı bile olmayan yerde, şifrenizi hatalı girdiniz diyor. Bu sorunu çözen arkadaşa minnettar kalacağımı belirtmek isterim. Şimdiden ilginize çok teşekkür ederim.

     facebook ve twitter sorunu




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.