Şimdi Ara

Facebookta arkadaş ekleme sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
24.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar facemde 162 arkadaş var bu kaç gündür facede birini eklemeye kalksam bu mesajı alıyorum
    Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.

    Bu nedir arkadaşlar ne yapmam gerek cezamıdır anlamadım facemin kapatılmasını istemiyorum 2008 den beri bu faceyi kullanıyorum arkadaşlar falan yardımcı olursanız sevinirim..Saygılarımla..



  • çok ilginç. birisi tarafından şikayet edilmiş olabilir misin?
  • Son günlerde çok kişiyi eklediysen olabilir dicektim fakat arkadaş sayın da çok fazla değil, bi mail at diyeceğim de Facebook'un öyle bi servisinden haberdar değilim varsa ulaş tabi ki, hesabının kapanmasını istemiyorsan.
  • Galiba facebook senin gerçek olmadığını sanıyor . Bu genelde şu durumdan meydana çıkıyor . Sen sürekli aynı kişiyi eklemeye çalışıyorsun oda seni sürekli reddediyorsa böyle bir mesaj gelebilir .

    Hesabın kapatılır mı kapatılmaz mı bilemem ama senin fake hesap olduğunu düşünüyorlar .


    quote:

    12. Kullanıcı adımı ve sifremi giriyorum “Your Account has been disabled by an Administrator” diyor
    Bu uyarıyı eger Facebook üyeliginizi kapatmışsa alırsınız. Facebook’a bir mail atmak en iyi çözümdür. Bu konu hakkında Bir kaç gün önce bu siteyi ziyaret eden filiz adlı üye disabled@facebook.com a mail atıp hesabını açtırmış.
    Mail Şablonu olarak onun yazdığını alt tarafta yazıyorum. Bu maili facebook’a üye olduğunuz mail adresinizden yazınız. Böylece sizde facebook’a bir mail atarak hesabınızın aktif olmasını sağlayabilirsiniz.

    Dear Sir / Madam,
    I wasnt login the Facebook. These pages always gave that message ( Your account has been disabled by an administrator. If you have any questions or concerns, you can visit our FAQ page here) Please help me.
    What can I do about that? Why did you cncel or disable my account?
    Please open my account. If I did a wrong thing, I apologize you. I m waiting your suggests and soonest reply
    Best regards


    Ayrıca kapanırsada aşağıdaki yönergeleri uygulayarak açtırabilirmişsin .

    İyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discount Specialist -- 17 Ağustos 2010; 8:27:22 >




  • lnaet olası pislik facebook aynısını son zamanlarda çoğu kişiye yapıyor. sebebi bir kişinin seni birden çok kez reddetmesi yada arkadaşlık isteklerini beklemede tutması. bende öyle herkesi ekleyen biri değilim ama birkaç gerekli insan sanıp eklediğim kişiler yüzünden aynı sorunu bende yaşıyorum. şu anda kimseyi ekleyemiyorum. faccebook iyiye gidecem diye farkında olmadan kullanıcı sayısını kaybediyor....
  • 20 arkadaşım olmasına rağmen bende aynı sorunu yaşıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 26 Ağustos 2010; 2:35:38 >
  • Son zamanlarda facebook ta arkadaş eklemek isteyenleri çileden çıkaran bu özellik facebook tarafından kişilerin tanımadıkları yani ortak arkadaşı olmadığı kişileri arkadaş olarak ekleyememsi için yapılmış bir özelliktir. Yani facebookta biri beğendiniz ve ona mutlaka ulaşmalısınız diyelim işiniz çok zor çünkü ortak arkadaşınızın olması lazım. Kişiye arkadaşlık teklifi göndermek istediğinizde karşınıza şöyle bir pencere çıkıyor.

    This Request Can’t Be Sent

    Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can’t be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you’re seeing this message in error, you can report the problem.


    Bu Davet Gönderilemez

    Bu kişiyi şahsen tanıyor musunuz ? Facebook’un kötü kullanımının engellemesi için bu davet gönderilemez. Daha fazlasını öğrenmek için Yardım Merkezi‘ne gidin. Eğer bu mesajı hatayla gördüğünüze inanıyorsanız, bu problemi rapor edebilirsiniz.




  • Çok gitmez uygulama kaldırılır...
  • eğer bu böyle devam ederse facebookumu bi daha açmamak üzere donduracağım
  • SORUN O DEIL SEN FACE DE COK KISIYE ARKADASLIK ISTEYI ATMISSIN ONLARDA SENI KABUL ETMEDIGI ICIN BEKLEMEDE BIRAKTIGI ICIN O YAZI CIKIYOR
  • ya benim 30-35 arkadaş anca var..birine arkadaşlık teklifi gönderemiyorum..hatta o kişiyle ortak arkadaşım bile var..benim istek gönderdiğim ve reddedilen en fazla 5 kişiyi geçmez..bir süre sonra eski haline dönecek mi.. bir çözüm yolu var mı
  • Değerli arkadaşlar, hemen hemen forumda facebook kulanan arkadaşların ortak sorunu hemen hemen aynı: 'arkadaşa ekleme sorunu' sözde bu uygulamanın amacı tanımadığımız kişileri eklemeyi engeleme ve facebook'un kötü amaçla kulanılmasını engelemek. Peki gerçektende işe yarıyor mu ? Tabiki tam anlamıyla fiyasko amaç kötü niyetle kulanılmayı engelemekse siz birini eklediğiniz zaman eklediğiniz kişiye onaylama-redetme seçeneği sunuluyor reddetmesi yeterli. Bu konudua çok fazle bende sizler gibi sorun yaşadım hatta hesabımı kapattıp tekrar açtım tabi bu işlem de bana pahalıya mal oldu bir çok arkadaşımı da kaybettim. Bir an önce bu saçma uygulamanın kaldırılmasını dilerim.
  • Afedersiniz millet her .oku yer facebook ta biz kuzenimizi eklemeye çalışınca kötü niyet olur işe bak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhilleus

    Afedersiniz millet her .oku yer facebook ta biz kuzenimizi eklemeye çalışınca kötü niyet olur işe bak




    Değerli arkadaşım haklısın; ama ne gelir elden.
  • arkadaşlar bende facebookta tanıdğım kim varsa eklemeye karar verdim yaklaşık 160 arkadaşım vardı geçen gün 40 kişi filan ekleidkten sonra hata verdi ve ceza geldi 2 gün arkadaş ekleyemedim.sonra bugün açıldı bu seferde 100 kişi filan eklemiştim bu sefer de yine aynı cezayı yedim 4 gün kimseyi ekleyememe cezası geliyor.sebebi de eklediğim kişilerin cevap vermemesiymiş.oysaki şimdiden 10 kişi kabul etti yani.biraz bekelseler hepsi kabul edecek ama bende bir yandna kişi eklediğim için yine öyl eoluyor.kabul etmelerini bekle diyor.gönderdiğim isteklerde iptal oldu.şimdi 4 gün sonra açılınca ne yapıyım az kişi mi ekliyim.bir dahakine ceza süresi daha artacak diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak_5866

    arkadaşlar bende facebookta tanıdğım kim varsa eklemeye karar verdim yaklaşık 160 arkadaşım vardı geçen gün 40 kişi filan ekleidkten sonra hata verdi ve ceza geldi 2 gün arkadaş ekleyemedim.sonra bugün açıldı bu seferde 100 kişi filan eklemiştim bu sefer de yine aynı cezayı yedim 4 gün kimseyi ekleyememe cezası geliyor.sebebi de eklediğim kişilerin cevap vermemesiymiş.oysaki şimdiden 10 kişi kabul etti yani.biraz bekelseler hepsi kabul edecek ama bende bir yandna kişi eklediğim için yine öyl eoluyor.kabul etmelerini bekle diyor.gönderdiğim isteklerde iptal oldu.şimdi 4 gün sonra açılınca ne yapıyım az kişi mi ekliyim.bir dahakine ceza süresi daha artacak diyor.

    Arkadaşım arkadaş isteğin hepsini bir anda yapma hergün bir kaç tane ekle aynı rezalet bizde de mevcut.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaGa21sk

    quote:

    Orijinalden alıntı: burak_5866

    arkadaşlar bende facebookta tanıdğım kim varsa eklemeye karar verdim yaklaşık 160 arkadaşım vardı geçen gün 40 kişi filan ekleidkten sonra hata verdi ve ceza geldi 2 gün arkadaş ekleyemedim.sonra bugün açıldı bu seferde 100 kişi filan eklemiştim bu sefer de yine aynı cezayı yedim 4 gün kimseyi ekleyememe cezası geliyor.sebebi de eklediğim kişilerin cevap vermemesiymiş.oysaki şimdiden 10 kişi kabul etti yani.biraz bekelseler hepsi kabul edecek ama bende bir yandna kişi eklediğim için yine öyl eoluyor.kabul etmelerini bekle diyor.gönderdiğim isteklerde iptal oldu.şimdi 4 gün sonra açılınca ne yapıyım az kişi mi ekliyim.bir dahakine ceza süresi daha artacak diyor.

    Arkadaşım arkadaş isteğin hepsini bir anda yapma hergün bir kaç tane ekle aynı rezalet bizde de mevcut.

    bu nasıl rezillik ya ne saçma iş.facebook




  • facebook iyice saçmaladı birkaç gün çok arkadaşımı eklemiştim(yeni üye olduğum zaman) sonra seninki gibi uyarı aldım arkadaşın dediği gibi gerçek olmadığımı düşünüyordu sanırım. 1 hafta sonra falan düzeldi.
  • Tanımadığın kişileri hesabına ekleme ve mümkünsede facebook ayarlarını güvenli modda bırak devamlı,başka türlü önüne geçemezsin bunun çünkü orası 25-30 milyonluk bir sosyal platform ağı,yani nereden kimden ne geleceğini bilemezsin tamam.dikkatli olmaya bak bir dahakine.
  • beyler nasıl oldu bilmiyorum knıght online oynıan varsa bilir bir zamanlar bir servera girebilmek için seri seri enter yapar sonra üst servera tıklardık bende bu sistemi knıghtı bırakalı 6 yıl oldu ama aklıma nerden geldi bilmiyorum seri seri arkadas ekleme butonuna bastım her bastımda üzgünüz diordu 5-6 denememde aynen şöle yaptım aynı anda hem istek hemde hata mesajı almadan profil bastım ve istek yolandı face girip cıktım ve istek yolandı diyor hala bundan önceki denemlerimde bırak faceden cıkmayı profile basıp aynı kişiyi buldumda +1 arkadas eklediyordu olmuyordu fakat bu sefer bu yöntemle yaptım face girip cıktım istek yolandı diyor bi nevi bir açığından yararlandım .......:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.