Şimdi Ara

Faceit hata... :@

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
16.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • its look like that account you're trying to connect is already connected to another faceit user.

    arkadaşlar yeni bi steam hesabı açtım ve yeniden cs go aldım sebebiyse şu faceit hesabımı yeniden ranklandırmak istedim başladıgım zamanlarda cok kötü oynuyordum. şimdiyse cok farklı oynuyorum o sebepten yeni bi level gelsin 5 level filan olursam belki premium alırım filan kafasıyla fakat böyle bi hatayla karşılaşıyorum farklı farklı emailler denedim fakat bi türlü beceremedim acil yardımcılarınızı bekliyorum iyi forumlar



  • arkadaşlar galiba girebildigim 1 level olan hesaptanda ban yedim.. geçmiş olsun bana. 3-4 level başlarız belki diye yeni cs go aldım vesaire ama eski 1 levellik hesapta gitti ... ben ne yapacam ya biriniz yardımcı olun lütfen !
  • pc uefi format atıp ip değiştirsem, ondan sonra 1 pc den tek hesapla giriş yapmaya kalksam yeni aldıgım steam hesabından cs go hesabından giriş yapsam faceite gene ban yermiyim ?
  • anladıgım kadarıyla ticket atmam gerekiyor faceite. adamlara ticket attım fakat türkçe acaba çalışan türkleri varmı ?

    yada söyle yapalım arkadaşlar ingilizcesi olan birisine ben türkçe açıklayım mail içerigini oda çeviri versin bi zahmet olurmu ?

    içerik;
    öncesinde kullandıgım email .... şu şekildeydi. İlk oynadıgım zamanlar faceite bununla kayıt oldum ve kötü bi oynayış sergiledim 1 levelden başlattı. Sonradan bu beni tatmin etmedi bende yeni bi steam hesabı ve yeni bi oyun aldım o hesaba. Aldıgım steam hesabını faceite bağladım. Fakat kabul etmedi. O sırada hesaptan hesaba geçiş yaparken galiba ban yedim sunucularınızdan. Bana yardımcı olun. Özellikle yeni açtıgım ... hesabımın banını açın ve bende faceit'te oynayabileyim.




  • yok yok sonradan açtıgım hesapta banlandım heralde .. diger hesapta şuan maça girebiliyorum. Belkide sonradan açtıgım hesap bile ban yemedi arkadaşlar bi yardımcı olun sebebi nedir bu hatanın ?
  • 1 faceit hesabı sadece 1 steam hesabına bağlanabilir ve bir kere bağlantıktan sonra geri alınamaz. mail ile de çözemezsiniz.

    yanlış anlamadıysam aynı faceit hesabını yeni bir steam hesabına bağlamaya çalışıyorsunuz ancak mümkün değil o.

    yeni faceit hesabı açıp yeni steam hesabına bağlayabilirsiniz. yeni faceit hesabı eski steam hesabına da bağlanmaz.
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    hocam zaten yeni bi steam hesabı açtım.. Ondan sonra yeni bi email açtım. Ondan öncesinde yeni steame gift olarak cs go da aldım. Fakat bi türlü baglayamadım bu hatayı verdi hep.. Bunu ticket olarak atsam yardımcı olurlarmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prosedur-

    hocam zaten yeni bi steam hesabı açtım.. Ondan sonra yeni bi email açtım. Ondan öncesinde yeni steame gift olarak cs go da aldım. Fakat bi türlü baglayamadım bu hatayı verdi hep.. Bunu ticket olarak atsam yardımcı olurlarmı ?
    faceit hesabını da yeni mi açtınız yeni bir maile sıfırdan?
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    herşeyi yeniden açtım ama baglanmada bi problem oluyor anlamadım gitti. yoksa niye para verip cs alayım ki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prosedur-

    herşeyi yeniden açtım ama baglanmada bi problem oluyor anlamadım gitti. yoksa niye para verip cs alayım ki ?
    valla ilginç hocam anlamadım çok tuhaf. steam hesabın belli bi seviyeye gelmesi ya da cs go da şu level alma muhabbeti ile ilgili bi olay falan olabilir mi acaba? sadece varsayım yapıyorum ilginç geldi mevzu.
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    yanlışınız yok degil mi yeni bi email yeni bi steam ve yeni bi counter strike gift ve yeni bi faceit e baglanabilir degil mi ? ve bu hesaplar arası geçiş yapabilirim öylemi ? Sıkıntı olmaz yani ?
    Egerki öyleyse hatayı kendimde aricam ve 1 tane daha steam ve gift alacam. ve herşeyi sırasıyla yapacam email alacam o emaile steam baglicam ve o emaile faceit baglicam.. Bi yerde yanlış yapmış olabilirmiyim* diye düşünüyorumda şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosedur- -- 9 Ekim 2018; 16:15:26 >
  • Bunu kesin bilen bi kaç kişi daha onaylasada hemen bi email steam gift alsam da baglasam??Bu durumu onaylayan başka birileri varmı okuyan ? Daha önce başına gelmiş ve halletmiş olan ?
  • dostum daha önce faceite bağlanmamış her steam hesabını faceite bağlayabilirsin.

    bir steam hesabı ya da faceit hesabı bir kez bağlandıktan sonra bağlantısı kesilemiyor hepsi bu.

    ayrı ayrı hesaplar her türlü bağlanıyor. gift mevzusunu bilmiyorum ama neticede gift de olsa normal de olsa cs go alıyorsun değişen bir şey olacağını sanmıyorum.
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    Faceit hata... :@

    buna ok dersem hesap gidecek gibime geliyor hocam.. Yeni bi email yeni bi steam yeni bi gift ve yeni bi fait hesabı açtım hepsi aynı emaile bağlı bi şekilde gene bi prblem cıktı platform ban filan diyor ban yicek heralde hesap napmam lazım yardımcı olun lütfen !!!
  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    HALLETTTİM OLLEEY beeee Yuppii be !!!!!!1!!!1!! :D Sağol hocam herşey için teşekkürler
  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    nasıl yaptıgını banada söyler misin bende 1 aydır bu sorunla uğraşıyoprum yeni cs go aldım yeni hesap açtım ama bir türlü bağlayamıyorum eski hesabımda vac ban yemişşti ondan da giremiyoırum lütfern yardım et
  • sanane5555 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptıgımı bennde tam bilmiyorum hocam aslında ama sorun şu herşeyi aynı 1 email hesaba bagladıgınızda sorun çözülüyor aslında .. Herşeyi aynı email ile bagliyacaksınız
  • zamaninda faceit hesabi acmistim sonra nickini begenmedigim icin baska bir faceit hesabi actim ve yeni bir cs go aldim fakat sonra yeni actigim faceit hesabina yeni aldigim cs go yu baglamak isterken hata verdi ve baktim ki yeni faceit hesabimda eski steam hesabina bagli ?!?! bu nasil mumkun olabilir kontol amacli iki faceit hesabina baktim ikiside ayni steama bagli ve bu durum yuzunden yeni faceitte ca go oynayamiyorum. Lutfen yardim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prosedur 1 email derken yani ilk hesabımın emailimi yeni bir hesaptada aynımı yapacağız ve email değiştirirken şu hatayı alıyorum You cannot change your email address at this time. Please contact support if the problem persists. bunun çözümü nedir?
  • Olaylari tam hatirlamiyorum ama steam e kayitli olddugun mail ve faceite kayitli oldugun mail ayni olsun. Yani yeni bi faceit hesabi acacaksan once bi mail ac sonra steam ac sonra faceit sonra bagla birbirine. Boyle bi sorun olmuyodu zamaninda 2 yeni hesap aldim gene 1 tanesi bosa gitti hesabin digerini baglayabildim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.