Şimdi Ara

Faceit Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar , faceit hakkında kafama takılanlar varda , bilenler cvp verirse sevinirim. Şimdi ben faceit'e üye oldum ve supporter üyelik aldım. Fakat karşıma çoğunlukla free üyeler denk geliyor. Ben sadece map seçmek için mi para veriyorum. Ayrıca bu faceitte rank yada lig yokmu ? Karşıda ki adam bambam headshot atıyor zıplaya zıplaya. Diyelim ki adam pro , peki neden benle eşleşiyor? Benim rankım bronze. Yada diyelim ki cheater , o zaman neden para veriyorum ben bu lanete ? (adamın csgo play time' i 1 saatti bu arada )

    Faceit hakkında görüşleriniz nelerdir ? Esea daha mı iyi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 5V5 premium queue vr faceit.ac ile girip sadece pre ve supporterler ile oynayabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esea'da TR serverinin MM'den farki yok.Faceit de premium var 6 dolarlik onu alip premium sirasina girersen freeler gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu baltalamak gibi olmaz ise eğer, site hakkında bilgi alabilir miyim nedir acaba ?
  • premium queden maç aratacaksın. rank da var lig de var. gözün kapalı mı giriyorsun siteye anlamadım ki hiçbir şey kurcalamadan premium almışsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 12 Nisan 2017; 18:12:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Se®can

    konuyu baltalamak gibi olmaz ise eğer, site hakkında bilgi alabilir miyim nedir acaba ?

    Faceit Nedir?

    Faceit, kendi rekabetçi oyun sistemini barındıran bir profesyonel CS:GO ağıdır. Bu ağa kayıt olduktan sonra rekabetçi oyunlara girebilir, normal CS:GO hesabınızdaki rütbeniz değişmeden, Faceit üzerinden yeni bir rütbe ile rekabetçi maçlar oynayabilirsiniz. Üstelik Faceit avantajları bununla da sınırlı değil! Faceit’te maç kazandıkça bir takım puanlar topluyorsunuz ve bu puanları biriktirerek kendinize CS:GO’da bıçak ve silah skinlerinden dilediğinizi alabiliyorsunuz. Yalnızca bu özellik bile normal rekabetçi yerine Faceit’i tercih etmek için çok büyük bir sebeptir.
  • Faceit nedir biliyomusun ?

    Bazı hilecilerin ulan matchmakingde hile yapıyoruz bişey olmuyor bişeyde kazanmıyoruz bari faceitte yapalım 3 ay falan yakalanmadan 1. 2. olursak güzel skin çekeriz dediği bir platform.
  • Konuyu hortlatacağım. Yeni bir konu açmayayım boşu boşuna...

    Arkadaşlar benim premium hesabım var. Liglerde 1. oldum ve Faceit point kazandım. Bu puanlar ile faceit shop'tan alış veriş yaptım. Bi tane silah aldım, hala pending diyor. Bu silah ne zaman envanterime düşer ? 14 gün oldu ama hala "pending" diyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.