Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
77
Favori
437.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1079 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün yeğenim Media Markt a gitmiş beni aradı.Dayı Xbox one s mi alayım, PS4 mü diye.İkisininde fiyatları 2500 civarıymış.İkisini de alma bilgisayar al dedim,4 tane oyun alsan bir konsol parası dedim.Nitekim çocuk mantıklı buldu.Annesi ve babası bilgisayar aldı.Bundan sonra bizden ne konsol nede oyunlara para çıkmaz.Almak isteyenleride elimden geldiğince bilgilendirip engelleyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetmez ama evet 👍

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesele sadece fiyatlardaki artışla sınırlı kalmamalı, Yaptığı açıklamalarla oyuncularla adeta dalga geçen mustafa yiğit'i de kapsamalı. Paragöz ve oyunculara hiçbir şekil de değer vermeyen koltuk sevdalısı bu şahıs istenmeyen kişi ilan edilip büyük bir kamuoyu oluşturulmalı. Bu şahıs bugün bunları yapıp kimseyi takmıyorsa yarın da aynı şekil de devam edecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Yiğit -- 19 Ekim 2018; 1:21:22 >
  • Güncel kalsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dahil Şu mustafa denen zat'ın işsiz kalmasını , sokakta yatmasını , asfalt kemirmesini o kadar çok istiyorum ki...

    Günceldir.
  • dante06 kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dante06

    Bugün yeğenim Media Markt a gitmiş beni aradı.Dayı Xbox one s mi alayım, PS4 mü diye.İkisininde fiyatları 2500 civarıymış.İkisini de alma bilgisayar al dedim,4 tane oyun alsan bir konsol parası dedim.Nitekim çocuk mantıklı buldu.Annesi ve babası bilgisayar aldı.Bundan sonra bizden ne konsol nede oyunlara para çıkmaz.Almak isteyenleride elimden geldiğince bilgilendirip engelleyeceğim.
    Çok dogru etmişsiniz. Kime gore neye gore pahali olan konsollar ve oyunları, bize gore pahalı cunku...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kime gore pahali dedi hakkaten ya. E bize gore pahali sana parayi kazandiran asil kitleye gore pahali iste daha bu nasil soru? Hem bu pozisyona gelip hem boyle gerizekalica bir tabir nasil kullanabildi acaba. Cem yilmaz'in toynagiyla nasil yazabildi acaba dedigi turden bir merakla soruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Konuyu ben xbox ile de görüştüm. Dövüz kuruna bakmıyorlar. Polonya ve Arabistan'a da zam yaptık dediler. Bende o zamların karşılığı ne döviz olarak diye sordum "99 Cent" yanıtını alınca sustum. Herkes Mckenzie ye kızmıstı ama çalışılmama sebebi Adamların ilk prensibinin enflasyonun doğru ve şeffaf ölçümü ile örtülü ödeneğin berraklaştırılmasıydı. 20 Senedir ilk kez Eylül ayında doğru ölçüm yapılmıştı ama sonra %24 çıkınca bizimkilerin işine gelmedi ve iptal etti.
    Adamlar aslında buna bakıyorlarmış. İngiltere den bir yetkili gelmiş malum xbox tarafında haftada 2 adet toplantı olur bunlardan biri müşteri talepleri üzerinedir. Xbox TR deki tTürk çalışanlar sormuş. Herşeyin farkındayız ama Türkiyenin durumu Brezilya ve Arjantin ile kıyaslanmayacak şekilde iyi deyince 2. soruyu soramamışlar bile. O zamanda aklıma şu geliyor Dolar ve Euro bölgesinde oyun parası daha pahalı olmalı o zaman.Saçma bir şekilde bizimkisi yukarda. Hatta Xbox ta bölge kilidi var. PS te bölge kilidi yok cozum bu diyoruz ama olanda yapmıyor ki kardeşim.
    Şimdi bir de Live ı ve Gamepass i Teknoloji marketlerine daha uygun a veriyor. İthalatçı baskısı da var ama söylemiyorlar. İthalatcı marketlere marketler son kullanıcıya satıs yapabilmesi için belli bir sure bekliyorlar sonra indirimler vs (Salı günleri xbox ta) Çarşamba Playstation da olacak. yakın zamanda Cadılar bayramı indirimi Black Friday ve Yılbası olacak. iş çığrığından çıktı ama oyun fiyatlarından önce Bu yılın doğalgazı,elektriği konuşulmalı herkes o noktada suskun ama elin oğluna mailler atıyoruz...
    Daha bugun Bütçe tasarısından aşağıdaki öneriler çıktı, kime derdimizi anlatalım şimdi?

    - Alkollü içkilerde ÖTV yüzde 23.9, sigarada yüzde 2.8 artacak
    - Motorlu taşıtlar üzerinden alınan ÖTV yüzde 15.4 artacak
    - Beyaz eşyadan alınan ÖTV, yüzde 47.6 artacak




  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Bize giren her türlü girdi. Artık bu ülkede 0 araba almak imkansız hale geldi. Basit arabalar bile lüks fiyatına satılıyor. Artık arabalara bakmıyorum yeni honda civic lere bakıyordum bıraktım. Böyle vergi sistemi mi olur. Vergi üretenden alınır biz üretmiyoruz üretmediğimiz şeyden vergi alıyoruz 2 3 katı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LazBoard L kullanıcısına yanıt
    Bu resme bakıp "ehuehuehue" diye gülüyordur.
  • Kutulu satış fiyatının dijitalden ucuz oldugu bir garip ülke Türkiye. Maliyeti, kutu, cd masrafı olmadıgı halde bu böyle. Kimi ya da kimleri korumak ve çıkar saglamak icin yapılıyor bu? Adam her fiyat artırımında cıkıp döviz deyip gülümsedi. 200tl oldu boyle, 319tl oldu boyle. Yahu 470tl oldu bir de hiç sıkılmadan kime gore neye gore pahalı deyip dalga gecti. Kutulu satış sorumlusu imis beyfendi. Umrumdaydı sizin tasanız diyor resmen.... dusündükçe cildırıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 19 Ekim 2018; 12:3:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an Euroya gore TR fiyatlarinin 395 400 araliginda olmasi lazim. 470 yapip kime gore pahali diyor adam. Lan hadi ben 395 yapsan bile almam salak gibi. Gider us den alirim o ayri da. Kendini rezil gulunecek hale getiriyorsun 70 lira daha ekleyecem diye. Sonra da kime gore pahali. Teyzene gore pahali kime gore olacak.

    Sonra da diyor ki dijitale karisamiyoruz ama kutulularda guzellik yapiyoruz. Sonra saaaak rdr 2 499 liradan hepsisonyde goruldu. Sonra apar topar kaldirildi. Simdi de fellik fellik ne yapsak nasil koysak ufff alamicaz mi bu insanlarin paralarini yha :( diye kara kara dusunuyorlar. Koy guzel kardesim 499 dan koy yanina da parantez icinde "kurdan dolayi boyle yoksa biliyorsunuz cigerimi yiyin :(((" filan dersin. Ulan zaten alay konusu olmussun ne kaldiriyorsun rdr fiyatini. Birak kalsin sanki daha az dalga geciyoruz boyle olunca. Her turlu bes kurus etmeyen basiretsiz bir insansin sen daha neyin cabasindasin? Git uc bes oyun daha yolla su salak youtuberlara da bu fiyatlari masun gostersinler. Lan ben de kurdan dolayi savunuyordum bikac ay oncesine kadar ne yapsinlar diyordum ama bu nedir be kur dedikce gerizekaliya bagladin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Ekim 2018; 12:10:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135455016
  • Fiyatlara hala kur guncellemesi gelmedi.



    Ya fiyatlarin yapiskanligina siginip indirmicekler ya da duzgun bir calisma yapiyorlar baska bir aciklamasi ok rdr cikimina bu kadar az kalmisken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar sadece yeni oyunları zamlamakla kalmadılar, bir de eski oyunları zamladılar. Yahu eski resident evil 1-2-3 paket eski indirimli fiyatının iki katına indirimde. Tekken 7 pc'de 50t az uzerinde indirimde idi. Indirimsiz suan tr psn'de 400 kusur tl, indirim gorse kaca inecek? Tomb raider %34 indirimle 137tl idi, aldım steamden. Herifler haftanın fırsatı yapip %50 kusur indirimle 219tl'ye satmaya calisiyor. Gucum yettigince steamden orjinal giderim artık. Insanlar da, korsan secenegi oldugundan, pahalı bile olsa donanım; pc'ye kayacaktır. Sen musterin ile dalga gecersen kutulu kutusuz satamazsın. Bot at dur forum koselerine, you tube kanallarına bedava bilmem ne sürümü yolla, Iyi yoldasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 19 Ekim 2018; 12:26:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDR konusunda bir arkadaşın yazdığı cevap, bunun gibi düşünen çok kişi var,



    "Sanane milletin parasından?



    Ayrıca dil çevirmek kolay değildir. Are you cola seviyesindeki İngilizcenle bunu anlayamazsın.""



    Bu şekilde düşünenler olduğu sürece hiçbir şey değişmez.Fiyatlar pahalı almayın diyince ; Sanane milletin parasından, Tr altyazı yok diyince ,yapımcı veya ps tr suçlu olmaz,hep biz suçlu oluruz istediğimiz için. Kolay mı sanıyorsunuz çevirmek, maliyeti yüksek, satışlar düşük, ya da rockstar Allah ya bizi tr yi takmaz vs vs hep böyle laflar ile yapımcı veya tr ps savunurlar. Rockstar dan neredeyse özürdileyecekler altyazı istediğimiz için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o şimdi bedelli -- 19 Ekim 2018; 12:21:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Kur düşüyor fiyatlar yine aynı. Demek ki mevzu kur değil. Yeminle bu fiyatlara ne kutulu alırım ne de dijital. İşim olmaz gtx 1070ti kartım var ultra da akarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kac gündür dolar ufak ufak düşerek 5.55 e kadar gelmişti şimdi yine 5.64 olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.