Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
77
Favori
437.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1079 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Hocam konu öldü,, zaten gelen mesajlardan da anlayabilirsin şurada kaldık 15:20 kişi

    Ben sen o ,, oyunları Amerika'dan alabiliriz farkındayız ama bizim milletimiz her konuda olduğu gibi bu konuda da cahil

    Biliyorsun yeni indirimler geldi herkes kapış kapış kapışıyor, sadece donanım haberi görmeyin bir dünya Facebook grubu var diğer siteler var girin bakın anlarsınız ne demek istediğimi

    Biz yapacağımızı yaptık bu fiyattan da oyun almayız ama konunun amacı neydi boykot yapıp kampanya yapıp bu oyun fiyatlarının inmesini sağlamak, ele kola gelen bir tane cevap ne bileyim bir atraksiyon var mı yok. Bence İngiltere'ye de ulaştı Japonya'da ulaştı bizim boykutumuz o konuda bir lafım yok ama sonuç var mı yok olacağını da zannetmiyorum bunu kabul edelim bizi sallamıyorlar gerçekler acıdır.

    İnşallah ilerde bizim bu yaptıklarımıza karşı bir tepkime olurda sonradan , ben söylediklerimden utanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İnternettenCızz

    Şimdi gelir yine sivrizekalı kendini beğenmişlerden biri yorumlarımı beğenmez, yapacak bir şey yok, Tr yi kimse umursamaz, kur yüksek, Londraya bağlıyız, sanane benim paramdan var ki alıyorum, 8 sene bekledim bu oyunu 1000 de olsa alırım vs vs diye aynı bahaneleri yazıp savunmaya geçerler.

    Bizim bu vurdumduymaz kişilerden tek istediğimiz şey birlik olmak, çok mu zor kenetlenip ortak bir boykot uygulamak .Kısa bir süreliğine oyun almamak çok mu zor, almasak ölür müyüz? Hayatımız oyuna mı bağlı, eldekileri oynayıp birazcık idare edemez miyiz.

    Neyse, kime yazıyorum neye yazıyorum, dediğim gibi herkes keyfine baksın.

    Yazıma mustafa yiğitcik in o meşhur sözüyle son vereyim, Kime göre yüksek neye göre yüksek .

    470 tl de para mı , alamayan utansın...
    Kime göre yüksek neye göre yüksek....




  • mustang_88 kullanıcısına yanıt
    Biz yapacağımızı yaptık hala bu fiyattan alan var ise onlar zaten parasal sorunu olmayan veya baba parası yiyen tiplerdir onlara hayat hoş.

    Sayısal olarak bakmamak lazım konu az çok aktif kalmaya devam eder ne kadar fazla kişi görürse bu bile bir artıdır. Ve evet ülke olarak tepkisiz bir halkız koyun tabiri boşuna denmiyor; ben psn tr ile işimi bitirdim önceden 2-3 türkçe dil ile oyun geliyor vs. diye psn us hesabımdan geçiş yapmıştım artık geri döndüm. En güzel tepki oyunu psn tr üstünden almadan olur ha etkisi olur mu? bilmem ama ben almıyorum çevreme de aldırmam, Psn us ortak olarak alırım yada hangi psn'de daha ucuz ise. Ayrıca bu kafada giderse sony tr kısmı kopyanın önüne de geçemezler ayrıca 470 tl oyun satılan yerde emek kardeşim, nasıl kopya dersin lafını adama yedirirler bunu da bilsinler. Kolaysa psn us 470 birime bir oyun satmaya çalışsın bu kafadakiler baksınlar ne oluyor kimse bana kur demesin görende millet 10k maaş alıyor sanacak.




  • Umutsuzca up
  • Up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt
    İstersem eleştiririm, istersem göklere çıkarırım fikrimi istediğim gibi söylerim seni ne ilgilendiriyor? Onlara kim para kazandırıyor acaba oyun severler sayasende şuan oldukları yerdeler. İnsanların rahatsız oldukları, mağdur oldukları duruma sessiz kalmaları normal diyorsan bu senin düşüncen umrumda da değil açıkcası. Lafa geldimi halk adamıyız kardeşiz diyorlar ama. Destek olmak isteyen adam nasıl yapıyor nasıl oluyor onlarda oyun medyasında? Sessiz kalmalarına kafalarını kuma gömüp, biz işimize bakarız bizene demelerine normal diyorsan zaten ne denebilir ki daha.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki bir umut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    Ben eleştirmeyin mi dedim , ben de eleştirdim gerçek yüzlerini gösterdiler dedim , sizinkiler eleştiriden ziyade ölsünler gebersinler , kanalları kapatılsın kafası.Ben olaya böyle bakıyorum beter olsunlar diyorsan diyecek bir şeyim yok benim de.Onlara gelene kadar youtube da twitch de kapatılması gereken o kadar kanal var ki , daha geçen gün bir tanesi tutuklandı hatta duymuşsundur.

    Burada konudan haberdar ve biraz duyarlı olan hiç bir oyuncu zaten bir daha bu adamların hiç bir içeriğini takip etmez.Konunun amacı yayıncıları tartışmak değil zaten gereksiz uzamasın konu.
  • wither kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bazıları diyor ya elin gavuru diye hah elin gavuru bile üzülüp harekete paikplojik te olsa destek olurken, bunların kafalarını kuma gömüp bizene bana oyun geliyor para geliyor diyip bu dağları taşları biz yarattık edalarıyla dolaşmalarına acayip ayar oluyorum. Kendilerine oyuncu diyorlar ya onlara yakışanda oyuncuların yanında olmaktı.



    Ayrıca ben kapatılsın diye yazdıklarınız gibi şeyler yazmadım, ben dedim ki denetlensinler doğru dürüst vergilerini versinler dedim ve arkasındayımda hala.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoseyir az önce yayınlanan haftalık gündem programında konuya değinip destek oldu.300 bin abonesi var , önemli bir gelişme.

    Burada beklenen ufak bir destekti sadece , kimse sony tr ye laf sokun yerden yere vurun demiyordu.Destek olmayanlar olayı yanlış anlamışlar anlaşılan.
  • Bence konunun cok buyuk ilgi gormemesinin nedeni 470 tlnin tam olarak yansimamasi yani god of war 2.el 150 tl kutulu psnde 130 a dusuyor hala oynanabilir bir oyun ama rdr2 tlou2 sekiro gibi yeni oyunlar cikinca eldeki eski oyunlar bitince ozaman bazi seylerin farkina varilacak hala indirim beklerim ne var diyenler var 470 tlnin indirimi 200 olunca ucuz olmayacak yine alamayacagiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mail ile global bi tepki yaratmak çok zor.. onlar o maili görüyor sadece, bizim mesajımızı herkesin görmesinden korkmalılar

    https://twitter.com/playstationuk/status/1053374152349020161?s=21

    Playstation UK resmî Twitter hesabı buraya bu mesajın altına yüzlerce mesaj atalım, anca o zaman tepkimizden korkacaklardır.

    Örneğin bu spider man paylaşımının altına İngilizce, Biz bu oyunu oynamıyoruz, çünkü heryerde 60 dolarken bizde 85 dolar.. Herkes ama herkes aynı mesajı atalım

    We do not play this game, because the game is everywhere 59 USD, but in our country (Ps Store Turkey) 85 USD!

    Ben ilk mesajı atıyorum, destek bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becks1907 -- 20 Ekim 2018; 23:26:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuda çokça mesajım var çokça mail katkısı verdim, görmüş olduğum net olarak şu; bizi ne kendi oyuncumuz ne basınımız sallıyor kaldı ki elin firması sallasın ?



    Fakat gerçekleri görün beyler, bugünleri unutmayın işler tersine döndüğünde burada saçma sapan takılan üyeleri, vurdum duymaz oyuncuları, basını ve firmaları unutmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • becks1907 kullanıcısına yanıt
    Ayni zamanda playstation europe ve ps turkiye twitter sayfalarindaki paylasimlara da yazip tepkimizi göstermeliyiz. Birlikten kuvvet doğar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up
  • Şöyle bir tablo var bir diğer yandan:

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=135481345

    Cevabım:

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=135481495

    Gelen cevaplara bakın altta.

    Forumda şöyle bir ifade var:

    Bu ifadenin adı: sadomazo.gif

    Olay buna dönmüş bazı kişiler için.

    Bu kişiler zevk aladursun, aklıselim ve aklı başında insanlar olarak gerekenleri yapmaya devam edeceğiz. Konu sahibi her ne kadar pasif kalsa da, yeni yollar açıp çözüm üreteceğiz. Discord üzerinden aktif bir şekilde devam ediyoruz, katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile beni haberdar etsin.




  • Attık bakalım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senki -- 21 Ekim 2018; 4:53:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Bırak değmez hocam, o konudakiler atın testisleri soğukta büzüşüyormuş ooo harika bir ayrıntı bu , rockstar tanrı yaw , erken oynamak için 1000 lira veririm, lopez mi red dead mi, vs vs senin dediğin gibi çiçekler böcekleri, çocukça şeyleri konuşup tatmin olmaya devam etsinler, milletin gözü şuan red dead den başka bir şey görmüyor , boşver hocam, ne halleri varsa görsün oyuncu milleti , tşşaklar büzüşsün yeter gerisi önemli değil.

    ( ve hala vergiden dolayı fiyat yüksek diyen kafalarda var ,kime neyi anlatacaksın, bize ne milletin ödediği paradan,giren çıkan onlara.
    Daha da yüksek fiyatları ve kötü günleri görürüz umarım biz bunu hak ediyoruz.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternettenCızz -- 21 Ekim 2018; 11:8:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!]

    Malezya ps store'daki marvel's spiderman oyununun fiyatı. Bizde 265 tl ye denk geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkero1907



    Malezya ps store'daki marvel's spiderman oyununun fiyatı. Bizde 265 tl ye denk geliyor.
    Ve asgari ucret 1500 rm. 7 tane yeni cikan AAA alinabiliyor. Neyse mehter var bizde de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.