Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (236. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
77
Favori
437.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1079 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öyle bir kriz dönemi geçiriyoruz ki, tek sıkıntıyı tüketiciler yaşıyor üretici ve satıcı firmalar resmen nasıl fırsatçılık yapsak yarışına girdiler.



    İşin komik tarafı bazı tüketiciler, üretici ve satıcı firmaları savunacak kadar kendini kaybetti. :)



    Bir umut protesto ediyoruz adamlar sony giderse diye üzülecek hale geldi :) giderse gitsin, başka dijital mağaza yok mu ? Ayrıca bugünlerden daha kötü olacak bir durum yok. Her şey hesaplandığında bile fazla çıkan fiyatlar, daha fazla artamaz.



    Her konuşana laf anlatmayın, onca sayfa ne anlattık biz ? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 günlük süre çoktan doldu var mı bir haber?
  • Ağlayan yayıncı çıkmadı demek ki daha gelişme olmamış. Ceza gelirse bir uçtan başlarlar ağlamaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snakefatih

    Ben bu nesilde konsolu bırakacağım sanırım artık ilgimi çekmiyor. 3 5 ex oyun çıkacak diye yıllarca bekliyoruz o da fahiş fiyattan çıkıyor. Oynamam olur biter. Ps5 oyunları 700 ve üzeri olur. Ben o paraya kira fatura çocukların masrafları gibi gereksiz şeyleri öderim.
    Sattım kurtuldum . Birdaha ps almayacağım eğer bu fiyat politikasını degistirmeyip devam ederse.



    Herkese tavsiyem konsolu satsin veya fiyat politikasını değiştirene kadar asla ama asla oyun almasin

    Eğer bu iradeyi gostermezsek hiçbirşey elde edemeyiz

    Köleliğe devam edersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • classlord kullanıcısına yanıt
    yakında nasipse ben de satacağım az kaldı. kullanmıyorum zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snakefatih

    yakında nasipse ben de satacağım az kaldı. kullanmıyorum zaten.
    Konsoldan nefret eder hale geldim. Ps1 den beri mevcut ama lanet olsun . Ps tr kurulduktan sonra oyuncuları yolma lar başladı . Artık son noktaya gelindi . İcimden konsolu açmak gelmiyordu son zamanlarda , lanet olsun diyip sattım , sirtimdan yük kalkmış gibi oldu.



    Çünkü var olup oynayamamak daha kotu . 500 tl bir oyun nedemek ülkede asgari ücret 1500 tl . O paraya git fakir fukaranın karnını doyur . Veya git kendine takim elbise al



    Tefecilik ten bile kotu . Lütfen arkadaşlar bunlara cezayı kesin iradenizi sonuna kadar zorlayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu kadar guzel devam ediyoruz ama. Asil balyozu vuracagimiz kisim "TR PSNDEN OYUN ALMAMAK"



    Bunu yapiyor muyuz? Ben agustos'tan beri zirnik koklatmadim TR PSN e. 2014ten beri her oyunu alan, her AAA oyunu ciktigi gibi alan biri olarak agustostan beri avcunu acmis bana bakiyor store. Daha cok bakar. Peki hepimiz bunu uyguluyor muyuz? Indirime girse bile. 10 lira bile olsa. O parayi vermeme politikanizi uyguluyor musunuz? Asil olay burada yatiyor. Oyle sikayet filan degil. Bakanlik da o da bu da cart curt hepsi birbirini kollayan dolandiricilar. Yahu dolandiriciyi dolandiriciya sikayet ediyoruz. Isin komigi de burada. Olayimiz sikayet ederek degil. Yurtdisindaki gibi. Gucu olan kim ya? Biziz. O para bizden onlara aktarilmazsa oyunlari da reklamlari da ofisleri de yardakcilari da ac susuz kaliyor otomatik olarak. Bu parayi onlara aktarmaya devam edip sikayet etmek cozum degil ki. Bu parayi onlara aktariyor muyuz asil konu bu.

    Bak yurtdisinda. Bir firma pislik mi yapti. Sikayet mikayet yok. Hoop boykot. Zirnik verilmiyor o firmaya. Kopek oluyor o firma kopek. O kadar istikrarli ki yurtdisindaki oyuncu kesimi. Firmalar gobek deliklerinizi yalayayim yapmayin abi diye agliyor. Bunu yapiyor muyuz biz boykotta?

    Evet boykot ediyorum aaa dur 10 liraya dusmus sunu alayim kacmaz. Bu kafa varsa olmaz ki.

    Benim yurtdisinda o kadar gordugum boykottan edindigim izlenim, en fazla birkac haftada isi bitiriyor adamlar. O kadar vurucu yapiyorlar boykotu. Bize bakiyorum. Aylar gecti bu dolandiricilar hala yuzsuz devam ediyor. E demek ki yapmiyoruz abi. Laf salatasiyiz burada? Burada yazip gidip oyun aliyoruz demek. Bu is boyle olmaz ki. Indirime girmis aa dur alayim. E sen "abi devam et 470 liraya" dedin bunu yaparak. Su boykot kulturunu ne zaman anlayacagiz. Adamlar aylardir hicbir sey yokmus gibi devam edebiliyorsa demek ki sorunlari yok. Demek ki para akiyor hala onlara. Bizden bir halt olmaz anlami cikiyor bu durumda. O kadar ay gecti simdiye kadar coktan o mustafa denen basiretsizin tweet olsun yardakci youtubeculari olsun birine cikip salya sumuk aglamasi gerekirdi. Bunu gormediysek bir seyler yanlis. Demek ki o oyunlar alinmaya devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Aralık 2018; 13:28:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dante kullanıcısına yanıt
    Almıyoruz dostum, aylardır ben de almadım. Asıl mesele.bunlar boykot sınirlı olsun diye ellerinden geleni yaptılar. Yurt dısı dedigin yerde gerektiginde you tuberı bile destek sagliyor. Burada adam hakkını arayan insanlara o mecradan hakaret ediyor.

    Bu arada yukardaki trol gibi ara sıra ya da konunun cok mesaj gordugu sirada yazan kisiler var. Maaşli çalısan misali konuyu sabote etmeye calisiyorlar. Yurt disindaki insanlar bunlara musama gostermiyor ya da kaale almiyor. Bu ulkenin gercekten cok yol kat etmesi gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 4 Aralık 2018; 15:55:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Oyun fiyatlarının boykot edildiği bu sayfada indirimden oyun aldım sizde alın diye belirtmen oldukça manasız olmuş.

    Tabi ki herkesin kendi görüşünü belirtme hakkı var fakat konunun özüne aykırı olduğu için burada hakaret yediğinde mızmızlanmayacaksın.

    Fiyat politikasını boykot eden burada ki değerli ''bilinçli'' oyunseverler sizin gibi bilinçten yoksun kişilere rağmen mücadelelerini sürdürüyorlar.

    Şunu da belirtmek isterim ki sen merak etme oyun alımı konusunda bizler us psn endo psn gibi yerlerden istediğimiz oyunları alıyoruz zaten .

    Bu durumda kimsenin boş boş ahkam kestiği yok fakat senin boş boş konuştuğun çok açık ve net. Konunun dışına çıkıp olayı saptırtmamanız dileğiyle.

    Güle Güle ...
  • atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    Ne indirimi? Türkiye ps storedan 1 yillik alacagin oyuna verecegin paranin yarisiyla ayni oyunlari alabilecekken neden tr psn storedan alalim mantikli bir sebep söyle? Neden oyunlara daha az para vermek varken fazla verelim? Sende para bolsa sen pahali oyun almaya devam et memnunsan su fiyatlardan gelip bu konuya yazma ayri konu ac burasi fahis fiyatlar basligi okumadin mi? Ben tr psnden oyun almayin pahali diye ahkam kesiyorum varsa karsi argumanin hadi buyur anlat dinliyoruz. Mesela rdr 2 yi endonezya psnden 274 liraya almak varken neden 469 liraya tr psnden alalim? Mustafa görür de bedava oyun yollar diye umut etti herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolkiensPipe -- 4 Aralık 2018; 17:14:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    Dedi mustafa'nın maaşlı elemanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral verici olması açısından sizlerle çok harika bir gelişmeyi paylaşıyorum:

    Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!]

    https://twitter.com/kalitehareketi/status/1069948303784271873
    https://www.instagram.com/p/Bq97ORSnPMV/
    https://www.facebook.com/internettekalite/photos/a.901577846631019/1792935194161942/

    Sony'ye de sıra gelecek. Takibe ve desteğe devam! O oyun fiyatları düşecek!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 4 Aralık 2018; 17:30:46 >




  • atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    Birde utanmadan hakaret edeni şikayet ederim yazmış neremle gülsem bilemedim. Yaw arkadaş kimse çıkıpta demiyor ki dolar 5-6tl bandında olduğu sürece bu ülkede bize rahat yol herşeyi 7 katına alıyoruz bu kadar mı herkes kaderini kabullenip susacak? Adam oyunu 60dolara veya euroya alıyor adamın parasına göre 60tl ye almış oluyor bize gelince 60×5 yetmedi bindir ötv kvd oldu sana 7 8 katı 1000 dolarlık bir ekran kartını yurtdışındaki asgari ücretli bir maaşına alıyor üste para kalıyor aynı kart biz geldi mi 9bintl oluyor ohh mis değil mi? Daha nereye kadar soyulmaya devam edeceğiz? Oyun sorununu dolar sorunu aşılmadan çözüm bulunmaz, yalandan soruşturma açarlar 2 gün sonra deriz ki bir soruşturma vardı ne oldu o haberi olan var mı? Diye. Hepsi birbirinin şak şakçısı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    Blok listeme hoşgeldin. Kimin ne aldığını nereden biliyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • classlord kullanıcısına yanıt
    Kırılmasini bekliyorum ben actigim yok cihazi guncellemiyorumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

    Bu mesaj silindi.


  • Yılmadan bıkmadan desteğe devam değerli arkadaşlar. Lütfen e-devletten şikayet/talebi iletmeyen varsa müsait olduğunda mutlaka yapsınlar. Hem bu konunun hem de fahiş xbox fiyatları konusunun ilk mesajında çok basit şekilde nasıl yapılacağı anlatıldı. Xbox için de şikayetlerinizi iletiniz. Microsoft TRye de soruşturma başlatılsın.

    Türkiye'den kutulu ya da dijital hiçbirşey almayın, aldırtmayın. Olay sadece fahiş psn oyun fiyatları değil, xbox trde de durum içler acısı. Gerek dijital gerek kutulu, gerekse üyelikler. Fiyatlar kesinlikle kabul edilemez, resmen soygun niteliğinde.

    Satılık oyun basınındaki kişileri de takip etmeyin, değer vermeyin. Hele o sözde yayıncı olacak yalakaları. İçlerinde istisnalar elbette vardır ben geneli için konuşuyorum. Hiçbirine prim vermeyin. Türk oyunseverlerinin lehine gelişmeler olana kadar, birşeyler gerçek anlamda değişene kadar iradeli olmak zorundayız. Birkaç exc oyunda Türkçe altyazı olacak diye insanları enayi yerine koyan kan emicilere fırsat vermeyelim. Tr psn kapanırsa naparmışız peh. Çok da lazımdı böylesi! Kendi ülkenin oyuncusunun yararına en ufak icraat yapamayan, zam üstüne zam yaparak kâr payını katlayan, verginin de vergisini alanlar böyle yapacaksa hiç olmasın daha iyi.




  • Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.