Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
77
Favori
437.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1079 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yetişkinler ve kendi maaşı olan arkadaşlar bir noktada oyun alacak bütçeyi ayırıyor, fakat ailesiyle yaşayan ve öğrenci kardeşlerimiz için çok ağır fiyatlar...Özellikle oyun için fazlaca zamanı olup hızlı tüketen insanlar için sıkıntılı dönemlerdeyiz.

    Fiyatlar 469 tlye sabitlendi, kime göre neye göre reis konuşmuyor :) Dolar 7 tl'de dolanırken, gelin hesaplayalım diyordu, bugünlerde matematiği unuttu galiba :)

    Bugün oyunların fiyatı, tl bazında 469 tl ise hepsi o fiyatta olsun kardeşim. Bu satmaz 350 tl bu satar 470 tl kafasıyla insanlarla dalga geçilmesin artık...

    Sony sende artık doy be kardeşim, plus diyorsun alıyorlar 470 tl diyorsun ona rağmen alanlar var. Yahu sende bu ülkenin gerçeklerini ve mantığını öğren...
  • Konuya destek, up.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Forumda sony ile alakalı konulara kilit vurulması için ne yapılabilir ?
  • Ne üzücü bir durum, bazı arkadaşlar.görüyorum shadow of war indirime girmedi diye üzülen psn tarafında. Aynı oyun şuan steam'de 17tl gibi komik bir rakkama satılıyor. Pahalı olmasını geçtim oyunların, bu faiş fiyatlar nasıl kabul edilebilir, bilemiyorum.



    Günlük destek konuya, up.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OldGamers86

    Ne üzücü bir durum, bazı arkadaşlar.görüyorum shadow of war indirime girmedi diye üzülen psn tarafında. Aynı oyun şuan steam'de 17tl gibi komik bir rakkama satılıyor. Pahalı olmasını geçtim oyunların, bu faiş fiyatlar nasıl kabul edilebilir, bilemiyorum.



    Günlük destek konuya, up.
    psprices.com a bakıldığında önce bindirim sonra indirimin dibine kadar yapıldığı anlaşılıyor. İndirim bekleyen arkadaşların çoğunun bu siteden haberi bile yoktur. Oyunları satın aldıktan sonra akılları başlarına gelir.




  • En son Nisan'da 209 liraya God of War aldım. O gün bugündür oyun almıyorum. Eminim benim gibi bir sürü kişi var Türkiye'de.

    Bu iş döviz kuru ile açıklanamaz çünkü bunlar dijital oyun. Steam'de oyunlar ucuzken Psn'de pahalı olmasının akıl alır bir yanı yok. Ayrıca bizzat Sony'nin kendi platformu. Daha fazla satış yapmak istiyorlarsa fiyatları düşük tutmalılar.

    Muhtemelen tek amaç baska ülkedeki oyuncuların TR'den alışveriş yapmasını önlemek. Bunu önlemek istiyorlarsa, merkezi TR'de olan bir Psn açılır ve bölge kilidi konulur. Şuanki yöntemle değil yabancılar, bizim ülkemizdekiler bile TR Psn'den oyun almaz.

    Muhtemelen hiçbir şey değişmeyecek. Biz ön sipariş ile alacağımız oyunu 3 ay sonra alırız, 3 ay geç oynarız, Sony'de parayı 3 ay geç alır, kendi kaybeder

    Not : God of War 2 cikmadan hiçbir oyunu 3 ay sonra da almam, 100 tl altına düşmedikçe hiçbir oyuna para vermem. Zaten 8 aydır 1 tl bile vermedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 23 Aralık 2018; 11:49:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konu up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu yukarılara çıkarmak lazım, bu konu unutulursa bütün çabalar unutuldu demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Bende en son temmuzda god of war prisini aldim ondan oncede martta 50 tlye cift hak yakuza kiwami almistim , psnden daha oyun alamiyorum indirim var bakiyorum 140 150 tl oyunlar benim 2 aylik okula git gel param , inat ettim almiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 24 Aralık 2018; 2:41:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • Günlük destek, up.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 24 Aralık 2018; 9:23:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn tr indirimlerinde hafiften yav kardeşim alan alsın boykot eden etsin yeter artık demeler başlamış hayırlı olsun 2019 a çok güzel giriyoruz. Bir taraftan internet faturaları uçsun oyunlar 3 katına çıksın gayet güzel. Almayın başka psn lere yönelin dedikçe kötü oluyoruz. Dünya kadar seçenek varken alın alın psn tr den alın 2019 da da 750 tl den oyun alın. Verin desteği. Biz sanki.bilmiyoruz almasını. Pahalı bile olsa başka yerlere bakıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • Indirim konusunda alimlarin cogu multiplat oyunlar ustunden donuyor.Sanki multiplat oyunlari oynamanin tek yolu ps sahibi olmak.En ucuz fiyatlar orada olsa ... o da yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dark Poison- -- 24 Aralık 2018; 13:4:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu teknosadan alınca ya da playstoredan kupon alınca para kime gidiyor? Bu karaktersiz tr psne para vermek istemiyorum eğer onlara gidicekse almıcam. Nerelerden almak lazım diğer psnler hariç?
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    O konuda bende tepkimi dile getirdim ama adminler yorumlarımı sildi ve uyarı cezası aldım hemde konu dışı yorum diye aldım ceza..



    Konu psn indirimleri ve benim yorumlarim konu ile ilgili ve sonu ceza .belli ki mustafa tarafından yönetime ya rica edildi yada baskı yapıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 24 Aralık 2018; 23:10:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.